~imagine~ Samuel (voor silke)

405 14 9

Silke p.o.v

Fijn.. iedereen is leuke dingen aan het doen en ik zit hier zielig en alleen op de bank een beetje tv te kijken. **tringg** ik kijk op m'n telefoon en zie dat het samuel is:

Gesprek tussen Silke en Samuel:

Sam: heey babe

Silke: heey

Sam: oh sorry stoor ik je?

Silke: nee hoezo?

Sam: okee mooizo dan kom ik nu naar je toe enne trek maar iets moois aan..

Fijn.. voordat ik ook maar iets kon zeggen hing hij op nouja ik wacht het wel af...

Samuel p.o.v

Vandaag neem ik silke mee naar een restaurant en daarna een strandwandeling de jongens hebben me ook een beetje geholpen met een paar voorbereidingen zodat dit de avond van haar leven wordt. Ik kijk op m'n horloge en zie dat ik bijna te laat ben shit!! Snel ren ik naar mn auto en race naar silke's huis. Ik bel aan en ze doet gelijk de deur open. Wow ze is echt mooi. Ik ben helemaal in een trans dat ik niet doorheb dat ze iets zegt. "Uhm..." zeg ik. "Zullen we maar gaan dan" ze knikt. We stappen in de auto en rijden naar het restaurant...

Silke p.ov

Ik zit in de auto naast samuel het lijkt wel eeuwen te duren en ik heb geen idee waar we heen gaan. Uiteindelijk stoppen en we stappen uit bij een restaurant. "Ahw sam wat lief van je om me hier mee naar toe te nemen" hij glimlacht "zullen we naar binnen gaan" vraagt hij. Ik knik en we lopen naar binnen..

Na het eten (nogsteeds silke p.o.v)

"Het eten was zo lekker dankje sam dat je dit allemaal voor me doet. Waarom eigenlijk? "Omdat je de liefste vriendin bent ter wereld." Ahww hij is zo lief ik voel dat ik bloos en hij glimlacht. Hij pakt m'n hand en neemt me mee ergens heen. Hij zegt dat het een verrassing is en ik hou niet zo van verrassingen en dat weet sam maar ja t moet maar dan...

Samuel p.o.v

Ik weet dat Silke niet van verrassingen houd en ik zie het ook aan haar maar ze zal wel weer wat vrolijker zijn als we op het strand zijn Even later zijn we op het strand en ik zie dat ze ineens een stuk vrolijker kijkt "vind je het mooi?" Vraag ik. Ze knikt en geeft een knuffel en ik knuffel terug... "je bent zo lief sam" zegt ze en ik glimlach.

Silke p.o.v

Sam is zo lief voor me geweest de hele avond en er was zelfs vuurwerk dit is echt de beste en mooiste avond van mn leven en dat allemaal dankzij sam.. "sam?" "Ja." Zegt hij "dankjewel voor dit alles je bent echt heel lief voor me en dit was de mooiste avond van m'n leven allemaal dankzij jou." Hij glimlacht en zegt "niet alleen ik de jongens hebben ook geholpen." "Ahw wat lief van ze." Zeg ik en hij zegt: "maareh.. ik weet hoe ik het nog beter kan." Hij buigt zich naar voren en we zoenen.. okee nu is het echt de mooiste avond van mijn leven..

Sowhee na 4 dagen tralalala.. silke ik hoop dat je het leuk vind anders wil ik 'm wel herschrijven voor je hoor.. anyway next on my list is de imagine van Miet en Samuel jaaa 2 samuel imagines achterelkaar dat is alleen maar goed toch?

Vote comment share

Xx marit

b-brave short imaginesLees dit verhaal GRATIS!