Kapittel 5

337 17 2

"Hør på meg da!"

Nærmest skrek han fortvilt og fikk mennene ved siden av han til å senke våpnene sine. jeg tiet for å høre på unnskyldningen hans.

"Jeg vet at det var dumt av meg og bare dra sånn som jeg gjorde," begynte han. "Men i flere århundrer har familien vår jaktet på, vel, overnaturlige skapninger kan man vel si."

Jeg rynker på Brynene. Hadde han tatt no-?

"Nei, jeg er ikke neddopa hvis det er det du tenker."

Sa han og sukket. Han kom nærmere, men jeg rikket meg ikke. Ikke at jeg kunne gjøre det heller uansett. Han rynket på Brynene og stirret på Marcus og Ben.

"Har dere ikke fortalt henne det? Vet hun virkelig ingenting?"

Spurte han sjokkert mens han stirret på dem. De ristet på hodet. Fortalt meg hva da? Pappa ristet på hodet som om han ikke kunne tro det.

"Vel uansett-"

Han rakk ikke fullføre før vinduet knuste og en slags beholder trillet inn i rommet. før noen rakk og reagere sa det poff og røyk begynte og sige i full fart ut i rommet og dekket hver eneste lille krok.

"Faen, wolfsbane!"

Hørte jeg folk banne rundt meg. Jeg pustet inn og begynte å hoste som gal når røyken smørte seg nedover spiserøret mitt og fikk en brennende smerte til å skjære seg gjennom kroppen min. Jeg kjente at rommet begynte å snurre og jeg skjønte med en gang at nok en gang holdt jeg på å svime av.

Jeg våknet opp liggende på noe kaldt og hardt. Jeg blunket et par ganger før jeg kunne se klart nok til å finne ut hvor jeg befant meg. det jeg lå på var en steinbenk, og jeg befant meg i en slags form for celle. Jeg hørte skritt og lette febrilsk etter en måte og få gjemt meg men det var jo nytteløst uansett de visste at jeg var her og de visste at jeg ikke kunne røre meg på grunn av det brokkede benet. Derfor gjorde jeg det som virket mest naturlig for meg å gjøre i stedet. Å late som jeg sov.

Jeg lukket øynene og lyttet så godt jeg kunne til skrittene som kom nærmere og nærmere for hvert eneste lille sekund. Jeg hørte en nøkkel bli satt inn og vridd om i en løs, og at celle døden Knirket i det den ble åpnet og lukket. Jeg kjente hjertet mitt sette opp farten da jeg hørte personen sette seg ned vedsiden av meg. Da jeg kjente de varme fingertuppene på kinnet mitt strevde jeg med å ikke slippe ut et skrik av forbauselse.

"Jeg vet at du er våken Alexandra,"

Sa en manns stemme. Jeg knep fortsatt øynene igjen og nektet å se hvem som satt der foran meg og strøk meg så kjærlig over kinnet. Jeg kjente en hårlokk bli strøket bak øret mitt og det var dråpen jeg klarte ikke å motstå fristelsen til å se hvem som satt der.

Jeg åpnet øynene mine brått og stirret inn i et par hav blå øyne som hadde lange lyse øyenvipper, og det platina fargede håret i samme farge hang over panna hans og litt over øynene. Denne mannen var så vakker at i et sekund slet jeg med å la være og strekke ut en hånd og ta på fjeset hans, men det var da jeg innså at jeg manglet Ben, Markus og Pappa.

"Hvor er de?"

Spurte jeg den uimotståelig vakre mannen. Han trakk på skuldrene og smilte til meg. Gud for et vakkert smil, så vakkert at jeg nesten kunne å hvert lykkelig bare av å kunne få se det hver dag.

"Svar meg ærlig. Hvor er de?"

Sa jeg og stirret det styggeste jeg kunne på han. Han sukket og dro en hånd gjennom håret før han reiste seg og børstet støv vekk fra de svarte buksene. Det var først nå jeg la merke til alle piercinger og tattoveringer. Han hadde en svart ring i leppa og Gud vet hvor mange ringer og andre typer design av øredobber han hadde. krypende ut fra under de hvite t-skjorte ermene strakte tattoveringer helt ut til fingertuppene. Det hadde kanskje frastøtt meg litt hvis det var på noen andre men denne fyren var så tiltrekkende med det at jeg kjente hjertet mitt hamre hardt mot brystet av synet.

"Jeg er redd jeg ikke kan fortelle deg det."

sa han og smilte trist til meg noe som fikk meg til å rynke på brynene. Han kunne ikke fortelle meg? Hvorfor? Vent, jeg er vel en fange er jeg ikke?

"Navnet er foresten Erik, hvis du lurte,"

Sa han og forsvant plutselig ut av cella og alt som var igjen var stillheten og den eneste lyden som avbrøt den, skrittene hans som sakte men sikkert forsvant.

Jeg var nok en gang helt alene.

*****

A/N

Tok søren meg hundre år...

MEN ENDELIG ETT NYTT KAPITTEL!

Kan ikke love at neste kommer med det første men er alt på sak så.. Vi får se.

Snækkes

KidnappetRead this story for FREE!