CAPITOLUL 5..Petrecerea

86 4 0

Iata ca a doua săptămână de școală începu...Mai sunt doua zile pana la ziua mea de 17 ani!!Era luni, începutul de săptămâna e întotdeauna nasol, mai ales ca Ian a zis ca se întoarce în seara asta și sper sa ajungă pentru ca afară ninge ca la balamuc.

Petrecerea de ziua mea va avea loc într-un club, pe care l- am închiriat pentru toată seara. Va avea loc miercuri seara, fix de ziua mea, de la 20:30 (daca va intrebati de ce in cursul saptamanii, pentru ca joi tot liceul avea liber deoarece se faceau niste reparatii).Pana atunci mai aveam mult de pus la punct-Hainele-Invitatiile-tortul-mancarea-lista de invitați. .etc..Hai sa zicem ca lista de invitați era gata deoarece știam deja pe cine vreau prezent la petrecere:

1.Andreea

2.Ian

3.Irina

4.Mihaela

5.Andrei

6.Chuck

7.Ariana

8.Sabina

9.Stefan

10.Alina

11.Dan

.....etc - mai mulți colegi de școală.

În aceea zi am umblat cam toată seara prin mall după un outfit potrivit.In cele din urma am găsit unul la Peek&Cloppenburg, Mama s- a ocupat de mâncare, iar eu luni seara (După ce am colindat împreună cu Andreea tot mall-ul) mă ocupam de invitații.M-a sunat și Ian care mi-a zis ca spera sa ajungă mâine seara deoarece drumurile sunt blocate dar a zis ca mă tine la curent cu ce se întâmplă.

Marți la școală am împărțit invitațiile. În aceea zi a fost cam plictisitor la scoala deoarece Ian nu se întorsese încă iar toată lumea aștepta cu nerăbdare petrecerea.Dupa ce am terminat școala m-am dus direct acasa. Noi fetele aveam o tradiție ca sa spun așa cu mesajele de ziua de naștere, deoarece le făceam lungi(povesteam despre cam tot ce ni se intamplase).Acele mesaje chiar mă făceau sa zâmbesc și anul acesta sunt foarte curioasa sa îmi citesc mesajele kilometrice la 00:00.Normal ca la 00:00 nu dormeam, am primit cele mai lungi și drăguțe mesaje de la Andreea și Irina.Am avut o surpriza foarte plăcuta când am primi și de la Ian un mesaj chiar puțin mai lung decât al Andreei, în care povestea pe scurt momentele preferate petrecute împreună, la sfârșit mi-a zis ca a ajuns acasă și ca abia așteaptă sa ne vedem.Cred ca am și țipat de bucurie când mi-a zis ca a ajuns și ca o sa ne vedem.De dimineață mami mi-a făcut clatite (gen de cadou)

Am mers singura la școală deoarece Andreea mi-a zis ca întârzie. În fata școlii nu era nici Irina, nici Mihaela, nici Ian, nici Chuck, nici Andrei..Pentru ca era târziu am intrat în scoala. Când am intrat în clasa toți au aruncat cu conftii și au țipă LA MULȚI ANI...m-am speriat la început deoarece au aruncat deodată în mine și au țipat dar mi-au făcut o surpriza foarte plăcută. Când l - am văzut pe Ian i-am sărit în brate.

--La mulți ani, iubire, tot ce îți dorești și te iubesc foarte mult!

Mie aproape ca îmi dădeau lacrimile de bucurie .La spate avea un buchet gigantic de trandafiri roșii pe care știa ca îi ador.

--Mulțumesc, iubire, și eu te iubesc!!!

--La mulți ani IUBU 2, mi-a zis Andreea... (eram așa bune prietene încât nici nu mai conta cum ne zicem)-dar așa îi plăcea sa mă alinte.

--Merci ,S !!(de multe ori de strigam S&B ca în Gossip Girl)

Toți mi-au zis ca mulți ani..profesorii la fel...a fost foarte drăguț la școală.Dupa ce am terminat orele, m-am dus acasă, m-am schimbat și am pornit spre petrecere.Am ajuns prima, după a ajuns Andreea cu Chuck, Ian, Irina cu Andrei și Mihaela, cam la 5-10 min dup ei au început sa vina și alți invitați. Am început sa dansam, sa cantam (puteam sa facem karaoke dacă voiam) și asta am și făcut...eu am cântat Blank Space by Taylor Swift..mi-a ieșit destul de bine, având în vedere ca sunt cam afoana. Am cam consumat sticlele de tequila, coniac..etc.Apoi mi-a venit tortul, după ce mi-am pus o dorință și am suflat în lumânări..Am început sa ne batem cu tort.

--Bine...toată lumea sa se oprească ..eu totuși vreau sa mănânc din tort..A zis Andreea

--Daaaa, și eu vreau tort, a țipat Irina.

Ne-am oprit atunci pentru a manca totuși puțin tort.

Dupa tort am ieșit cam toți în curtea din spate a clubului și am sarit în piscină...Mi-am primit un sărut pe sub apa de la Ian..ceea ce a fost cam genial.Am început sa ne batem cu apa și sa petrecem așa pana dimineață.

Am ajuns acasă cam pe la 6 dimineața...la petrecere am primit o groaza de cadouri pe care abia așteptam să le deschid dar mai întâi aveam nevoie de somn.

A doua zi am deschis cadourile (care erau prea geniale și le mulțumesc pentru ele)...A fost cea mai tare petrece dar știam ca de acum trebuie sa mă pun pe învațat pentru bursa.

Visul celor doua prieteneCitește această povestire GRATUIT!