~20~

130 11 9

Pov Angie:

Violetta heeft me dus uitgenodigd...ze vond het niet slim als ik in het paleis ging rondlopen. Ze had ookwel gelijk. Het was niet slim om door het paleis rond te lopen en te zoeken. Dan moest ik de hele tijd opletten en verstoppen. Ik was opgehaald door een auto van het paleis en stond nu voor de deur. Ik liep de ontvangszaal in en zag dat Violetta er aankwam lopen. "Angie fijn dat je er bent." ze gaf me een knuffel en trok me mee naar boven. "Vio...ik weet niet of dit slim is." ik keek haar aan. "Jawel Angie we moeten in de kamer van Mayke komen." Violetta keek me aan. "Mayke slaapt bij Herman op de kamer denk ik...ze zijn samen." ik keek naar de grond. "Nee ik heb alvast gekeken voor je...Mayke slaapt in haar eigen kamer...je moet echt je best doen om in die kamer te komen." Violetta kijkt in de spiegel. "We moeten ze weg zien te krijgen morgen..." ik sta op. "Ja maar eerst eten." Violetta loopt naar de deur en we lopen samen naar de eetzaal. Ik ga naast Violetta zitten na vijf minuten komen Thirza, Herman en Mayke ook naar binnen. "Angie!" Thirza liep naar me toe en gaf me een knuffel. Deze vrouw betekend ook heel veel voor me. Ze was als een moeder voor me. Als Thirza me los laat kijk ik naar Herman. Wat moest ik nu doen? "Herman geef Angie gewoon een knuffel." Thirza duwt me naar Herman toe en Hermam geeft me een knuffel. Het voelt zo fijn om zijn sterke armen om me heen te voelen. Ik voel de vlinders in mijn buik weer rondvliegen. Angie doe niet...ik probeer het weg te stoppen. Wat nou als ik de andere wet niet kan vinden. Als hij er niet is...Dat kan niet. "Ja genoeg hoor..." Mayke kijkt ons boos aan. Ik laat Herman los en ga weer naast Violetta zitten. Violetta geeft me een knipoog en ik kijk snel naar mijn bord. "Hoe gaat het met je Angie" Thirza kijkt me aan. "Het gaat goed. Ik werk weer bij de studio." ik kijk haar aan. "Fijn dat je weer werkt." Thirza keek me een tijdje aan. "Kan jij het geloven Herman?" Mayke pakt de hand van Herman vast. "Wat kan ik geloven?" Herman keek naar de tafel. "We zitten hier allemaal gezellig...we trouwen over twee dagen en dit is onze familie." Mayke keek ons allemaal aan. "Ja fijn." Herman keek mij aan. Zijn ogen waren nog steeds zo mooi na een maand. Ik voelde dat ik rood werd en keek snel naar de andere kant.

Pov Herman:

Ik kon vanacht maar niet slapen. Ik wilde Angie spreken maar Mayke hield mij tegen en toen ik terug was zag ik dat Angie al weg was. Ik besloot om maar uit bed te gaan. Ik pakte me kleren en deed ze aan. Daarna liep ik naar beneden en zag ik Angie en Violetta al in de woonkamer zitten. "Goedemorgen pap." Violetta gaf me een knuffel. "Goedemorgen dames." ik knuffelde Violetta een tijdje en daarna keek ik naar Angie. Ik verlangde zo naar haar ochtendkus het was niet normaal. Ik zag dat ze ook naar mij keek. "Goedemorgen..." ze werd rood. "Goedemorgen Angie..." ik keek haar aan. "Herman lieverd!" Mayke kwam achter me staan. "Oh hoi Mayke." ik keek haar aan. Ze wilde me kussen op mijn mond maar ik gaf haar mijn wang. Ik was niet verliefd op haar, ik dacht zij mij ook niet leuk vond. "Mayke we hebben een leuk idee..." Violetta stond op. "Wat dan?" Mayke liep naar haar toe. "Angie en ik wilde jou en papa gezellig een dagje samen weg geven." Violetta keek ons allebei aan. "Maar ik wil graag bij mijn dochter zijn de dag voordat ik ga trouwen." ik snapte niet dat ze mij weghaalde bij Angie. "Ik zorg voor jou dochter gaan jullie maar gezellig een dagje weg." Angie keek me aan. "Oke..." ik was teleurgesteld. Ik had graag nog met Angie gesproken en nu zal het me niet meer lukken...

Aaawhh dankje voor alle super reacties en de stemmen! Ben echt super blij! Okeee ben ook vet zenuwachtig...maar dat lieve kinderen dat is weer een ander verhaal.

Hermangie <3Lees dit verhaal GRATIS!