2. I love you too

271 5 0

Jeg våknet opp til kanskje verdens fineste overraskelse. I går kveld når jeg kom hjem fra festen var Isac på twitter og svarte mange. Jeg håpet selvfølgelig på at han skulle svare meg å, men det skjedde ikke. Så jeg sovna, jeg var så lei av å vente. Men i dag når jeg våkna sto det at Isac hadde nevnt meg i en kommentar. Jeg var sikker på at jeg fortsatt sov og at det bare var en drøm. Jeg kløyp meg i armen, og gjett hva, Jeg var våken. Jeg skyndte meg og skyve varselet til siden og skrev inn koden på mobilen: 2612, bursdagen til Isac. Han hadde svart meg, jeg hadde skrevet "i love you" og han svarte "i love you too". Jeg begynte å gråte. Han sa faktisk at han elsket meg. Elsker, det er et sterkt ord. For meg betyr ordet mye, men for han er det et helt vanlig ord han sier til all fansen som alltid støtter han. Han elsker ikke meg, han elsker fansen. Men jeg var den heldige som fikk bekreftet det i går kveld. Det betyr så mye at han i det hele tatt svarte meg da. Takket være han, blir nok dette en bra dag.

Jeg sto opp, gjorde det vanlige og gikk til skolen. På skolen satt de populære jentene på en krakk utenfor klasserommet som vanlig, de satt der å snakka dritt om alt og alle. Jeg gikk bort til gjengen min som satt litt lenger bort, jeg fortalte de at Isac hadde svart meg. De ble så glade og vi satt og snakka om han. En av jentene fra den populære-gjengen hadde tydeligvis hørt oss, siden en av de kom bort til meg og så "Hørte du ble svart av Isac i går. Vel Ingvild (sjefen i gruppa, og skolens fineste og kuleste) blir svart av han nesten hver dag. De er nesten sammen, de er så søte sammen. Så bare slutt å tro at han noen gang kommer til å bry seg om deg. Ingvild har møtt han mange ganger, og du haha"
Jeg så de andre smilte til henne når hun kom tilbake, særlig Ingvild.
Jeg bryr meg egentlig ikke om hva de sier i det hele tatt, men de har jo på en måte rett. Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på alle de gangene jeg har delmt meg bort om at vi blir sammen og lever lykkelige for alltid. Jeg er så dum.
Jeg gikk inn på instagramprofilen til Ingvild. Annehvert bilde var av henne og Isac. Hun var så heldig som møtte han så ofte. Skulle ønske jeg var Ingvild. Jeg så på det siste bildet hun la ut, det var av en strand. Hun hadde kommentert at hun skulle til syden et eller annet sted i sommerferien, hele livet hennes er jo perfekt. Jeg skal på hytta til mormor og morfar i Sverige. Det blir deilig med ferie selvom, og det er jo bare to dager til. Jeg må jo bare gjøre det beste ut av ferien.

HUSHRead this story for FREE!