Bölüm 4- ÇAPRAZ SORGU.

12K 578 19
                                    

Esra, masaya kafasını koyup koyup kaldıran "Ben burada rahat uyuyamam." diye mızıldanan Simge'yle uğraşmaktan Gizem'i unutmuştu. Simge'yi uyanık tutmaya çalışıyordu, kendisi de çakırkeyif olmuştu ama keyif bölümü eksikti çünkü erkek arkadaşı Ozan yazdığı mesajlarla onu bunaltıyordu.

"Saat kaç oldu farkında mısın?" "Otele dönünce ara" "İstanbul'a dönünce ilişkimizi gözden geçirmeliyiz bence" "Sen beni sevdiğine emin misin?" "Sence de biraz fazla özgür değil misin?" vs...

Esra tek bir mesaj yazdı sevgilisine "Bir mesaj daha atarsan, gözden geçirecek bir ilişkimiz kalmayacak. Yat uyu, ben iyiyim ve yanımızda erkek sinek bile yok, sabah ararım."

Ozan'ın verdiği cevap ise "Tamam" oldu.

Ozan'dan şimdilik kurtulmuş olmanın verdiği rahatlıkla derin bir nefes aldı Esra ve o anda boş sandalyeyi gördü. Bıkkınlıkla dişlerini sıkarken "Gizem... Nerede kaldın? Ah Gizem ah" Diye homurdandı. Simge masadan başını kaldırıp "Ne dedin?" diye sordu sersemce.

Esra paniklemiş ve bir o kadar bezmiş tavrıyla "Kalk hadi kalk, Gizem tuvalete diye gitti hala yok ortalıkta. Kalk şunu bulalım, kesin üstüne başına kusmuştur, yerlere düşmüştür" Dedi. Simge yüzünü buruşturarak zorla kalktı yerinden, Esra'nın kolunda yürümeye başladı. Tuvaletin kapısını açtıklarında gördükleri manzara karşısında ikisi de şaşkınlıkla bakakaldılar. Manken gibi bir adam Gizem'i kucaklamış yüzüne vuruyordu.

Simge mavi gözlerini kocaman açarak "Niye vuruyorsun kıza?" diye bağırdı var gücüyle.

Esra telaşla "Bayıldı mı o?" diye sorarken yanlarına doğru yürüdü.

Kerem kızları görmesiyle derin bir nefes aldı "Bilmiyorum ki. Birdenbire kapattı gözlerini." dedi.

Simge hala kapının eşiğindeydi ve anlayamadığını belirtircesine başını iki yana sallıyordu "Peki sizin burada ne işiniz var? Gizem yardım mı çağırdı?"

Kerem bir an kendini köşeye sıkışmış bir suçlu gibi hissetti ve bakışlarını kaçırarak "Hıhıh" Diye mırıldandı. Aynı anda Gizem'in çantasından yere saçılanları toplayan Esra ile göz göze geldiler. Esra bir kaşını havaya kaldırmış, mimikleriyle adeta yalanına inanmadım diyordu. Kerem durumu açıklığa kavuşturup kendini aklamadan kaçmaya çalışırsa başının daha büyük belaya gireceğinin farkında olduğundan asıl derdi baygın kızın ayılmasıydı.

Simge Esra'ya "Sen yanlarında kal. Ben yardım çağırıp geliyorum." Dediğinde Esra arkadaşının çantasını omuzlamış ve Gizem'i kucaklarcasına sırtından sarılmıştı.

"Tamam. Çabuk ol" diyerek Kerem'e döndürdü bakışlarını "Ne diyordu bayılmadan önce? Ne diyerek yardım istiyordu?" diye sordu sakince.

Kerem o anda aklına gelen onlarca yalandan herhangi bir kaçını uydurabilirdi ama daha çok yalanı göze alamayacak kadar sarhoş ve yorgundu. "Aslındaaa ımm beni görünce korkup bağırdııı... Belki de korktu ve bayıldı." Dedi.

Esra inanmadığını belirten bir ifadeyle "Sizi nerde gördü?" diye sordu

"Burda gördü. Yanlışlıkla buraya girmişim. Korktu benden, çantasıyla vurdu..."

Esra "Korktu ama kaçmak yerine size saldırdı öyle mi? İlginç." Diye mırıldandı ve güvenliğe haber vermeleri gerektiğini düşündü.

O sırada Simge yanında iki sağlık görevlisiyle kapıdan içeri girdi. Gizem'i sedyeye yatırırlarken Esra "Nereye götüreceğiz?" Diye sordu. Görevliler "Revire" deyince Esra Kerem'e dönüp "Rica etsem bizimle gelir misiniz? Belki doktorun soracakları olur." Diyerek genç adamı kibarca davet etti. Asıl amacı belki de arkadaşını taciz etmiş olan bu adamı elden kaçırmamaktı.

Öyle sıkı sarıl ki...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin