Dlouhá noc. (X)

5.5K 365 34
                                    

Dorazili jsme na „party" nějak takhle to nazval Andy mě to tedy přišlo,jak Kasino z Las Vegas . Na zemi byl červený koberec kolem postávali rulety,stoly s pokerem,automaty. Dokonce tu byli i salonky pro ty smolaře,který neměli doprovod anebo si chtěli užít s nějakou,jak to říct slušně „šlapkou."  Pokud se mě ptáte,jak jsem to zjistila? Jednoduše zářilo,tam fialové světlo co většinou bývá ve Strip klubech už vím,kam jako první vyrazí Ash. Nedávám mu to za zlý,kdyby měl možná přítelkyni změnilo by se to,ale teď,když žádnou nemá,tak ho nemá co změnit anebo spíše,kdo. Já vlastně měla stejný přístup hned po tom,co jsem se dala trochu dohromady po tom nešťastným období,kdy jsem chodila s Markusem jsem začala střídat kluky jako ponožky.

Pozdravili jsme kluky a každý z nás řekl,kde tak bude taky mě objasnili pravidlem „jestli budu chtít jít zpátky na hotel někomu to řeknu anebo,když se něco stanu najdu nejbližšího z kluků a řeknu mu to." Tak hrozně mi to připomnělo,jako kdyby se ke mně chovali jako k malému dítěti,ale radši jsem nic neřekla. Zavítala jsem na bar a hned si objednala panáka. Tohle bude sakra dlouhý večer. Panáka jsem do sebe rychle kopla a otočila jsem se na barový židličce,tak abych viděla na okolí.

Za nedlouho se ke mně přiřítil přiopilý chlap,kterému mohlo být tak okolo 30.

„Nechceš ukázat cestu rájem?" Zeptá se přiopile a usměje se na mě.

„ Vypadám snad jako nějaká náboženská fanatička?" Odpovím a kývnu na barmana,aby mi nalil dalšího panáka.

„Ale no,tak zlato nebuď nepříjemná oba dva jsme tu za tím samým účelem." Přiblíží se ke mně.

„Vážně? Tak pojď, půjdeme sbalit nějaký sexy kočky."  Jeho chování mě nijak neobtěžovalo spíš jsem byla ráda,aspoň jsem se nenudila.

„Žádná mě ještě nikdy,takhle neodmítla jedině ty a to značí,že si tě mám vzít."

„Ne to značí,že si moc pil a měl by si jít o dům dál." Odpovím a hodím do sebe panáka, co mi barman dal.

 „Hele, mam dvě super fára, barák, vilu s bazénem, spoustu peněz, ale to nejdůležitější mi schází."

„A co motorka? A nebo LCD televize přes celou stěnu pokoje?" Skočím mu do řeči.

Zamračeně se na mě podíval sebral svojí sklenku s tmavou tekutinou co značilo,že v ní bude nejspíš whisky a odešel pryč. Usmála jsem se nad tím,jak dokážu chlapa odmítnout i bez pomoci někoho z kluků a pak,že jsem neschopná.

Jediný co si pamatuju dál bylo,že jsem pila další panáky, skončila jsem na pokerovým stole a tancovala nějaký tanec. Andyho,který mě vzal do náruče a sundával mě z něj a odešli jsme společně zpátky na hotel. A teď jsme tady ve výtahu,který pomalu jede k našemu pokoji.

„Nechápu proč si mě odtamtud musel odvést,jak malý dítě dobře jsem se bavila." Přiopile povím.

„To jsem viděl a jaká byla nejoblíbenější část,kdy sis málem stáhla kalhotky a hodila je mezi nadržený chlapy? Ne počkej,že by ta jak si seděla na klíně nějakýmu debilovi?" Prskne naštvaně.

„Andy snad nežárlíš." Povím a chytnu se dotčeně za srdce.

„Ne nežárlím,jen mě to štve,když si představím co by se dělo dál a,že by se ti mohlo něco stát."

„Zbytečně to prožíváš jen jsem se bavila,jako zbytek."

„Prožívám?! Sakra jsem snad jediný,kdo si uvědomuje následky?!"

„Měl sis dát panáka jsi dneska nějakej zpruzenej."

Vražedně se na mě zadíval,jen jsem se na něho zaculila výtah cinknul a to značilo,že jsme na našem patře. Pomalu jsem došla k našemu pokoji a klepala nohou,než se konečně pan „zkazím všechno" uráčí přijít a odemknout.

Family Problems [ Andy Biersack & Black Veil Brides ] KOREKCEKde žijí příběhy. Začni objevovat