Προσωπικά συναισθήματα και σκέψεις

141 32 37
                                    

Γειά σας και πάλι!!! Κάπου εδώ ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα, που αφορούν προσωπικές μου σκέψεις σχετικές με το βιβλίο.
Στη ζωή μου δεν έχω γράψει ποτέ ιστορικό και όμως παρά τη φαντασία του και το μεταφυσικό κομμάτι, έχει πολλά μα πάρα πολλα ιστορικά γεγονότα! Εχω μελετήσει ακόμη και το παγούρι που είχαν οι βρετανοί στρατιώτες στον δεύτερο παγκόσμιο, στην σκηνή που ο Γουάιλαν μπαίνει στο δωμάτιό του.
Δεν συζητώ για τους πολυεπίπεδους χαρακτήρες και τις ατελείωτες ώρες που εχω περάσει αναζητώντας πληροφορίες, μα κυρίως τις αιτίες συμπεριφορών που επειδή δεν βρίσκω, έχω αναγκαστεί να παλεύω να μπω στη θέση τους από μόνη μου.
Οι κακοί της ιστορίας μου δυστυχώς ή ευτυχώς είναι άνθρωποι, ιστορικά πρόσωπα με πολλές πτυχές( ο Μωάμεθ ο Πορθητής ηταν ενας σκληρός κατακτητής μα λάτρευε την μητριά του και ο Ραντού όταν για λιγο κυβέρνησε τη Βλαχία, ηταν πολυ πιο μαλακός από τον Βλαντ. Αυτό όπως έχετε δει με ωθεί να τους δίνω και ανθρώπινες στιγμές που όμως δεν αναιρούν τους βαθύτερους σκοπούς τους. Κατι τετοιο ειναι δύσκολο γιατι έχω περάσει ώρες να σκεφτομαι ξανά και ξανά τις αντιδράσεις και τα όριά τους. Είναι και ο Βλαντ στη μέση τον οποίο εξίσου προσπαθώ να πετυχω με βάση όσα έχω διαβάσει!! Αχ, με βλεπω να μην γράφω ποτέ ιστορικό!

Δεν ξερω τις δικές σας σκέψεις, μα εγώ ένιωσα την ανάγκη να τις μοιραστώ!:) Να στε καλά ως το επόμενο κεφάλαιο.

 Ραντού και Μεχμέτ

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ραντού και Μεχμέτ

Τα μυστικά της ΝτούτραμΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα