Del 13

1.1K 51 3

Etter vi hadde blitt litt bedre kjent var Ada på liv og død sulten. Jeg ville egentlig ikke gå til kjøkkenet for da måtte jeg forbi Harry.

Jeg fikk en melding fra Harry:

"Blir du & Ada med å se en film?"

Jeg spurte Ada om hun ville se en film, og hun svarte ja.

"Ok, møtes i kinosalen" skrev jeg tilbake og gikk ned i kinosalen.

Etter omtrent to minutter kom guttene ned i kinosalen. Niall satte seg ved siden av meg og jeg koste meg opp til han. Jeg kysset han lett på munnen, og snudde oppmerksomheten min til de fire andre guttene som kranglet over hvilken film vi skulle se.

Til slutt, etter 10 min, ble de enige om å se på en skrekkfilm kaldt Sinister. Vi satte oss alle ned på sofaen. Ada og Zayn satt ved siden av hverandre, og noen ganger så jeg de snu hodet rundt i flauhet fordi de begge to hadde sett på hverandre samtidig. Det var litt søtt faktisk.

Jeg syntes Sinister var veldig skummel, og jeg måtte ofte gjemme hodet mitt i Niall sitt bryst. De sterke armene hans grep beskyttende om meg, og jeg følte meg trygg. Under filmen merket jeg også at Harry hadde ansiktet sitt mere vent mot meg enn mot filmen. Det var som at han så på meg. Jeg synes det var veldig rart men så tenkte jeg at han antagelig bare var beskyttende mot meg. Jeg var jo tross alt på måte lillesøsteren hans.

Etter 2 timer med ren tortur var filmen endelig ferdig. Jeg turte ikke gå på do alene så jeg spurte Ada om hun kunne bli med meg.

Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Jeg tror Niall merket det, for da vi skulle ut og spise, Tok han armen over meg og holdt meg inntil han hele veien. Det hjalp altså men jeg fikk et par stygge blikk fra Harry.

Det virket som at Ada kommer kjempe godt overens med guttene. Da jeg og Niall kom inn i restauranten satt hun og lo sammen med alle, og det virket som at guttene likte henne også.

Jeg hadde invitert Ada til å overnatte hos meg, noe hun med glede sa ja til. Jeg håpet bare at Harry vil holde seg unna oss. Han hadde vært ganske påtrengende i det siste.

"Guttene skal overnatte i dag by the way" Sa Harry til meg og jeg sukket.

"Ada skal jo overnatte!" sa jeg oppgitt.

Hary smilte sitt ekleste smil.
"Too bad" sa han, og jeg himlet med øynene.

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tusen takk for over 2,5k reads!! Det er veldig gøy å få så mange reads.

Takk til alle som har kommet med tips til hva sol skal skje videre<3

Hvis dere har noen tips til hva som skal skje videre kan dere enten sende meg melding her på wattpad eller sende meg en melding på kik: Mariavlund

Bildet øverst er et bilde av Maria og Ada. Ada er hun med brunt hår.

Husk å lese MITT HÅPLØSE GUTTELIV!!

Husk også og vote og komentere☻☻☻

StepbrotherRead this story for FREE!