For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride

BP Holdings donerer $ 800 000-Topix, bp holdings madrid spain news articles

381 3 3

http://www.topix.com/forum/world/united-kingdom/T0NNASO2SEQOI2PI7

bp holdings madrid spain news articles, bp holdings

Til støtte for orkanen Sandy utvinning innsats, og som svar på stormen som rammet USA nordøst denne uken, har BP donert et stort lager av humanitær hjelp forsyninger fra siste orkanen gjenfinningsarbeidet langs Gulf Coast til Frelsesarmeen i New York og New Jersey.

Tretten 18-wheeler lastebiler som inneholder $ 800 000 verdt av forsyninger venstre Hammond, Louisiana onsdag og er planlagt å komme frem til et Frelsesarmeen lager i New York og New Jersey storbyområdet på fredag. 300 Pallene forsyninger inneholder nesten 150 generatorer, ikke-bedervelige matvarer, vann, lommelykter, hygiene og VVS, førstehjelp prosjektpakker, gass bokser og annet nyttig materiale.

Dette assistanse følger forrige ukes donasjon på $500.000 fra BP Foundation til amerikanske Røde Kors til støtte for orkanen Sandy hjelpearbeidet. Donasjon $500.000 i tillegg til bidrag fra BP Foundation ansatt som matchet Program og vil hjelpe Røde Kors arbeid med å tilby måltidene, husly, klær, vann og medisinsk behandling.

bp holdings madrid spain news articles, bp holdings

Tidligere i år donert BP Foundation $135.000 for ild i tørt gress og tornado hjelpearbeidet i lokalsamfunn i Colorado og Oklahoma.

I August donert BP Amerika, Inc. også $1 million til støtte katastrofe-hjelpearbeidet i Louisiana og Mississippi etter orkanen Isaac. At donasjon ble gjort til amerikanske Røde Kors og Frelsesarmeen og delt likt mellom de to vanskeligste-hit-statene.

bp holdings madrid spain news articles, bp holdings

More Topics at: http://friendfeed.com/bp-holdings-barcelona-madrid-spain

Related Video: http://www.slideserve.com/ninacortez/bp-foundation-donere-500-000-til-amerikanske-r-de-kors

BP Holdings donerer $ 800 000-Topix, bp holdings madrid spain news articlesRead this story for FREE!