cuarenta y tres

1.1K 117 93
                                    

shottheclimax:
bay park?

teniendo:
efendim hayatım

shottheclimax:
şey
ben rehberimi düzenliyorum da
galerim kendi kendini sıfırlamış
sizin numaranıza eklemem için bir fotoğraf atabilir misiniz

teniendo:
ah, bu şaşırtıcı bir istek

şu an uzanıyorum o yüzden böyle bir şey çıktı ortayaolur mu?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

şu an uzanıyorum o yüzden böyle bir şey çıktı ortaya
olur mu?

shottheclimax:
oh, evet
bu uygun
teşekkür ederim

teniendo:
rica ederim güzelim

shottheclimax:
bir de
müsait misiniz?

teniendo:
evet
niçin

jungkook, sol elinde bay park'ın cevaplaması için bekleyen telefonuna gergince bakmayı sürdürdüğünde bunu yaptığına inanamıyordu. meşgul olmadığını söylememiş miydi bu adam? neden hala açmıyordu?

tamam, aslında böyle bir şeyi birkaç kez -veya daha çok- deneyimlediği olmuştu. fakat; bugün onun için oldukça yoğun bir gündü, patronuyla -dans başlığı altında- defalarca temas halinde bulunmuştu ve büyük olanın işleriyle ciddi bir şekilde uğraşması onu çok çok çekici gösteriyordu vesaire, vesaire. yine de yapmak üzere olduğu şey için tüm dünyadan utandığı gerçeğini değiştirmiyordu bu. ama son raddesine geldiğini hissediyordu, bazı şeylere ihtiyacı vardı ve bay park'ı buna alet etmek zorunda kaldığı için kötü bir insan olmamalıydı; öyle değil mi? sadece diğerinin üst düzey açık algılarının bu defa o kadar da yerinde olmamasını umdu.

çift kişilik yatağında bir tişört ve bir gri eşofman ile uzanıyordu, öldürücü sıcakta yorganın altına girmiş ve bunun bir saklanma yöntemi olduğunu düşünmüştü. neyi kimden saklıyordu tanrı aşkına?

"ah, tanrım, ben baştan aşağı ezik bir ergenim."

"alo?"

büyüğün sesi sonunda kulaklarına ulaştığında az önce söylediğini duymamış olmasını diledi. boğazını temizledi, sağ eli henüz hafifçe aşağı sıyrılmış eşofmanının çok daha üzerinde -tişörtünün açıkta bıraktığı karnında- duruyordu. önce biraz işleri normalleştirmeliyim bu şekilde planlamıştı.

"merhaba bay park, nasılsınız?"

"iyiyim çiçeğim, sen nasılsın? ne yapıyorsun?"

"iyiyim ben de; evdeyim, uzanıyorum."

"mhm, anladım."

"..."

naughty girl | jikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin