Son Perde - 23.Bölüm : Düğün

422K 17.6K 47K
                                    

Selammmm Mahşerin Binlerce Atlısı^^

Yukarıdaki müzik Romeo ve Juliet'in tema müziği. Bu bölümü yazarken hep onu dinledim, okurken veya okuduktan sonra dinlerseniz çok sevinirim <3

Ve sona doğru giderken, sondan üçüncü kez iyi okumalar dilerim.... Bunu yazmak beni çok duygulandırıyor.  Ben de sizlerle beraber okuyacağım bu bölümü bir kez daha. Bölüm sonunda görüşürüz :') 


23

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

23.Bölüm : Düğün.
*
Yıldızlar senin içindedir, başını kaldırdığın her an onları görebilirsin. Gözlerin kapalı olsa bile.*


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Zeynep Hanım, şu tonları mı tercih edelim?"

"Fark etmez."

"Peki, hangi ruju kullanalım?"

"İnanın, hiç fark etmez..."

"Makyajdan çok anlamıyorsunuz galiba gelin hanım."

"Hayır. Sadece çok mutluyum, neyin ne renk olduğu hiç fark etmez."

Sadece bir saat sonra, her şeyimle hazırdım. Onur, Burak ve Mert beni kapıda beklerken gelinliğimin içinde, olabilecek en sade topuzumla, dümdüz duvağım ve elimdeki lavantalarla onların yanına gitmek için bekliyordum.

"Güzel oldum mu?" diye sordum beni hazırlayan makyöze. Garip bir şekilde gözleri dolmuştu, başını salladı.

"Çok güzel oldunuz... Artık kapıyı açmamın zamanı geldi galiba..." Heyecanla başımı salladım. Kapı açılırken gözlerim dolu doluydu. Makyajımın akacak olması umrumda değildi. Kapı açıldı, gözlerim onun gözlerini buldu, onun gözlerinin elası beni yıllar öncesine götürüp geri getirdi.

"Onur..." diye mırıldandım titreyen sesimle. O an gözlerimi kapattım ve onun ismini onun dudaklarından bu binanın içinde ilk duyduğum anı anımsadım.

"'Susmayacağım! Sen ne tür bir aptalsın!?''

''Aptal. Güzel kelime. Ama arkadaşlar bana Onur der.''

Karantina SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin