~8~

152 12 2

Pov Herman:

"Waar is Angie?" Olga komt eraan met een bak vol broodjes. "Ze is al naar de studio volgens mij." ik kijk naar mijn bord. "Ze heeft al twee weken niet meegegeten 's morgens..." Olga kijkt me aan. Ze had gelijk. Angie was elke morgen vroeg weg en we zagen haar bijna nooit meer. Ze was alleen maar gefocus op miss Aqua. "Goedemorgen..." Violetta ging naast mij zitten aan tafel. "Is ze weer weg?" Violetta keek boos. "Ja..." ik at me brood op. Het leek of ze meer bij die Nicolas hoorde dan bij ons. "Ga je mee Violetta?" ik keek haar aan. "Ja is goed." Violetta neemt een laatste slok drinken en staat daarna op.

Ik heb er al twee lessen opzitten als ik miss Aqua zie staan. "Herman?" ze kijkt me aan. "Wat is er?" ik loop de lerarenkamer in en doe de deur dicht. "Wil je even kijken naar deze muziek?" ze geeft me wat papieren. "Deze noot zal ik iets hoger doen." ik wijs een noot aan. "Oh ja ik zie het." ze veranderd hem snel. Als ik hem helemaal gecontroleerd heb sta ik op om een kop thee te pakken. "Bedankt Herman." Angie staat ook op. "Alsjeblieft." ik geef haar een kus op haar mond. Inplaats dat ze me terug kust duwt ze me weg. "Herman niet hier!" ze kijkt me boos aan. Ik voel een steek van binnen. Dit was de eerste kus weer sinds dagen en ze duwt me weg. Ik draai me om en loop zonder wat te zeggen weg.

Pov Angie:

Hij liep weg. Hij weet toch dat niemand ons samen mag zien. Ik kijk boos in de spiegel. Ik moet nog maar wat make-up erbij doen. Ik pak mijn mascara en smeer het erbij op. Ik ben vaak donker opgemaakt. Het was eerst wel wennen maar ik vind het best leuk staan. Ik kijk of mijn pruik goed genoeg vast zit en loop daarna naar de open ruimte. "Ze is er weer niet!" ik zie Pablo boos kijken naar Antonio. "Ik weet het Pablo...ik zal binnenkort wel een keer langs haar gaan." Antonio kijkt naar Pablo. Zouden ze het over mij hebben? "Mensen we gaan beginnen." ik klap drie keer in mijn handen en iedereen word stil. Bij Angie luisterde ze veel minder goed. "Ik wil dat jullie je tekst omstebeurt zingen. Waar is Herman?" ik kijk om me heen. "Ik ga hem wel halen." Violetta staat op en komt evenlater terug met Herman. "Oke Herman speelt de melodie en als ik jullie aanwijs zingen jullie het. Begrepen?" ik kijk om me heen en zie de meeste knikken. "Je mag beginnen." ik kijk naar Herman.

Ik loop moe naar de deur toe. Herman was al weggegaan. Zonder gedag te zeggen... Hij heeft helemaal niks meer tegen me gezegt. Ik doe de deur open. "Angie kom je hier eten?" Olga kijkt me aan. "Ja ik woon hier toch." ik gooi me jas op de bank. "Sorry..." Olga pakt me jas op en hangt hem aan de kapstok. "Komt u eten meneer Herman?" Olga klopt op de deur van Herman. Ook haalt ze Violetta op. Ik ga alvast aan tafel zitten. "Dat is mijn plaats." Violetta kijkt me aan. "Oh sorry Violetta." ik sta op en ga ergens anders zitten. Herman kijkt verbaasd als hij mij aan tafel ziet zitten. "Hoi..." ik kijk hem aan. "Hoi...Violetta hoe was het vandaag?" Herman schonk verder geen aandacht aan mij.

Hermangie <3Lees dit verhaal GRATIS!