Part 2

30 1 0
                                    

Nazdar Hope, cekl mezi zuby muž.

Proudy horké vody smáčely jedinou ochrannou pomůcku, k tomu aby Louis nespatřil mé tělo nahé. Jmenuješ se Hope ne? Procedil skrz zatlou čelist. Nevěděla jsem co na to říct, bylo mi jasné, že o mě ví i o mé minulosti u Harryho, byla jsem v šoku, a proto ze mě vypadla možná až moc nesmyslná odpověď.  J_já nevím o čem to mluvíte, pípla jsem a snažila jsem najít zachytný bod na který bych se zaměřila, chtěla jsem se vyhnout těm surovým očím, jiskřila z nich zlost. -Laskavě mi přestaň lhát! A dívej se mi do očí když s tebou mluvim. Křikl na mě. Neměla jsem co na to říct, věděl toho až moc.. Lhát mu nemělo cenu.Seru na to,. Volám Harrymu, ať si s tebou dělá co chce, tušil jsem, že ty si ta jeho kurvička. Procedil mezi zuby a dal se na odchod. To už jsem se do toho ale vložila i já. N_ne Louisi neposílej mě tam. Moc dobře víš, že jakmile se dostanu pod jeho ruce jsem mrtvá. Prosím.. Zakňourala jsem ale marně s ním to ani nehlo. Dál se odebíral svou cestou, dát o mě vědět Harrymu. Louisi! J_já udělám cokoliv, jen mě za ním prosím neposílej, zaskučela jsem. To na něj zabralo. Otočil se a přeměřil si mě pohldem, potom přišel blíž. Opravdu uděláš cokoliv? Zlomyslně se usmál. Ano. Možná to vyznělo sebejistě, ale věřte nebo ne vůbec jsem to tak nebrala. Svou odpovědí jsem si jistá nebyla, ale věděla jsem, že kdybych se vrátila za Harrym bylo by po mě,. A co se týče Louise? Nemohla jsem ani zdaleka tušit co se mu honí v hlavě, ale jinou možnost jsem neměla.  Dobře, vysprchuj se a za půl hodiny přijď do jídelny a proberem co s tím provedem Odpověděl mi a odešel. Zůstala jsem tam stát, a tušila jsem, že tímhle to všechno opět začíná. Slzy jsem už dále nemohla zadržet a tak jsem se s brekem vrátila do koupelny a dokončila jsem hygienu. 

Pohled Louise:

Když jsem zjistil, koho mám v baráku, byl jsem nepříčetný. Byl jsem naštvaný, protože mi chtěla lhát. Nesnáším když mi někdo lže. Musel jsem jí potrestat. Je to jen další Harryho zkurvená děvka. Zaslouží si lekci. Se mnou se život taky nepáře a dostal jsem od něho spoustu facek. (doufám, že chápete jak je to myšleno :D) Pokuď nebude dobrá ať si jí pro mě za mě Hazza třeba ušuká k smrti. Dal jsem se do přípravy večeře. Chtěl jsem s ní probrat jak si to představuju. A věřte nebo ne mám s ní velké plány. 

Pohled Hope:

Dávala jsem si s oblékáním na čas. Poté jsem se odhodlala postavit Louisovi čelem a jít za ním. Když jsem došla do kuchyně překvapil mě. Na stole bylo prostřeno a svíčky byly zapálené. Kdybych nebyla v téhle příšerné situaci a netušila co se mnou chce Louis probírat, vypadalo by to jako  "romantická večeře" . Z mého přemýšlení mě vytrhnul Louis, který na sobě měl sako a v ruce držel nějakou obálku. Posaď se-pokynul mi a já udělal, to co on mi řekl. 

1) Je to teda kratší :/  sorry,sorry za chyby :D 

2) Pokuď se aspoň trošku líbí votes potěší O:) (abych věděla jestli to má cenu psát vůbec) :D :D

Nemůžu .. (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat