𝐁𝐋𝐀𝐂𝐊𝐏𝐈𝐍𝐊 ~ Amikor szakítás után vigasztal

2.8K 224 33
                                    

Jisoo:

Jisoo anyáskodó típus, akihez gyakorlatilag bármivel lehet fordulni. Vallja, hogy minden probléma és szomorúság legyőzhető, ha az ember kibeszéli magából. Pontosan ezért, amikor felhívod, hogy szakítottál a barátoddal, nagy adag csokoládéval és borral kel útra hozzád, hogy aztán a kanapédra befészkelve magát buzdítson beszédre.

- Meséld el – ölel magához és egy darab csokit nyom a szádba. –  Hidd el, hogy jobb lesz – mosolyog rád, te pedig képtelen vagy nem beavatni őt minden egyes részletbe. Aminek a végére a kedves, cuki Jisoo igencsak gyilkos hangulatba kerül. – Ha engem kérdezel, jobb, hogy megszabadultál tőle – mondja őszintén.

 – Ha engem kérdezel, jobb, hogy megszabadultál tőle – mondja őszintén

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jennie:

Sosem kedvelte az aktuális – most már ex – fiúdat, és ebből titkot sem csinált sosem, őszintén megmondta, hogy rosszul választottál, de ebben a helyzetben sosem hánytorgatná fel. És, amikor sírva hívod fel, hogy mi történt, minden maga mögött hagyva indul el hozzád, hogy megvigasztaljon... és ismertesse veled a már kidolgozott tervet, ami alapján egy ideje készült kicsit megleckéztetni a pasit.

- T/N – ölel magához, amikor belép a lakásodba. – Ez a srác egy fasz – foglalja össze tömören a véleményét, mire te felkuncogsz. – Mesélj el mindent, aztán együtt kiterveljük, hogy hogyan  keserítsük meg az életét – kacsint rád, majd figyelmesen végighallgatja a történetet. Aminek a végén még inkább utálja a srácot... már ha ez lehetséges.

 már ha ez lehetséges

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rosé:

A figyelemelterelés híve. Amikor megtudja, hogy mi történt egy teljes manikűr felszereléssel állít be hozzád, mondván kicsinosítja a körmeid és közben beszélgettek egy jót. Igyekszik nem felhozni a témát, inkább hagyja, hogy magadtól beszélj róla, ha szeretnél. Ő csacsog mindenféléről, és persze bedobja a Goblin ötletét is.

- Gong Yoo mindenre is megoldás – kacsint, majd elindítja. Végül persze nem bírod ki, így mesélni kezdesz neki, amit figyelmesen hallgat, majd a végén már veled együtt sír. – Meg sem érdemelt téged ez a bunkó pöcs – mondja szipogva és szorosan magához ölelve ringat, amíg meg nem nyugszotok mindketten.

 – Meg sem érdemelt téged ez a bunkó pöcs – mondja szipogva és szorosan magához ölelve ringat, amíg meg nem nyugszotok mindketten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lisa:

Kicsit Rosé és Jisoo keveréke. Igyekszik elterelni a figyelmed a dologról, amire a legjobb módszert választja.

- Te. Én. Pláza. Most! – robban be az ajtódon nem sokkal azután, hogy felhívod és nagy vonalakban elmeséled neki, hogy mi történt. A vásárlás alatt igyekszik kerülni a témát, és kirángatni a letargikus állapotból. Ám a vásárlás végeztével nem úszod meg a beszélgetést sem. – Csempésztem a szatyorba ezt-azt – kacsint rád, miközben egy üveg bor kibontásán ügyködik. – Beszélgessünk – nyom a kezedbe egy pohárral a vörös italból, majd minden figyelme rád irányul. A történet végére neki is konkrét tervei vannak a srác megkínzására. – Kiherélem – vigyorogja bájosan, te pedig felnevetsz, mert el is tudod róla képzelni, hogy egy hasonló mosollyal az ajkain valóban meg is tenné.

 – Kiherélem – vigyorogja bájosan, te pedig felnevetsz, mert el is tudod róla képzelni, hogy egy hasonló mosollyal az ajkain valóban meg is tenné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝙆𝙥𝙤𝙥 𝘽𝙖𝙣𝙙 𝙍𝙚𝙖𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨Where stories live. Discover now