Bir Merdiven... Birkaç Basamak... Bir Aşk... İki Hayat... Akın ve Deniz'in hikayesini okumaya var mısınız?
Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
ÖNSÖZ Merhaba Yıldızlarım!Size hep böyle hitap ettim.Siz de bana hep gökyüzü kızı diye hitap ettiniz.Size herşey için teşekkür ederim.Satırlarımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.Satırlarımı hissettiğiniz için teşekkür ederim.
Herkesin yazma serüveni bir noktadan sonra başlar.Benim serüvenimi başlatan şey ise bir kitap serisiydi.Yazarın satırları ile huzur bulmuştum.Sonra demiştim kendime "Benim yazdığım satırlarda da birileri huzur bulabilir mi acaba?".Sonra başladım yazmaya,sürekli düşündüm gece gündüz fark etmeden...Sürekli sessizliğimi konuştular.Suskunluğumun nedenini sordular hiç bir şey söylemedim,söyleyemedim.Yazmaya bağımlı olmuş gibi hissediyordum kendini.Üzüldüm yazdım,sinirlendim yazdım,mutlu oldum yazdım.Yazmayı öyle bir yere koymuştum ki kendi içimde artık vazgeçemiyordum.
Sonra kalem elimden düştü bir gün.Masanın başında uyuyakaldığım günlerin sayısı arttı.Ajandalarımın hepsi doldu taştı.Sürekli yazmaktan elimin ağrısı ile uyudum günlerce...Elimden gelse hergün bölüm atmak istiyordum size.Sonra biri kendime getirdi beni bıraktım kalemimi.
Ama o kalem hep benimdi vazgeçmedim aldım tekrar benim olanı ve siz hep benim arkamdaydınız.Hayallerinizi gerçekleştirmek istedim.Elimde olsa karakterlerimin dünyaya gelmesini sağlardım.Biz sizinle çok koştuk fazla yorulduk,şimdi dinlenme zamanımız..
Var Mısınız? Akın ve Deniz'in hikayesi ile huzur bulmaya?
Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.