[57] Grote bokser

13 1 0
                                    

sorellina = zusje
ti amo = ik hou van je
fratello = broer
che cazzo? = what the fuck?
dannazione = verdomme


Scorpia ziet Bruno en Lexy zoenen en wil stilletjes voorbij lopen. Maar Bruno grijpt haar arm vast en zegt: "Sorellina! Niet zomaar weglopen. Dan breek je je broers hart. En dat wil je toch niet?"

Ze grinnikt en zegt: "Ik wilde je niet storen. En ik kan eerlijk gezegd niet geloven dat je stopt met het zoenen van je droomvrouw om mij aan te spreken. Dat zou ik andersom zeker niet gedaan hebben."

Lexy probeert serieus te kijken en zegt: "Ja, jij houdt overduidelijk meer van Logan, dan Bruno van mij. Ik voel me behoorlijk onbelangrijk ineens." Scorpia ziet haar ogen glimmen en bereidt zich voor op een leuk moment, want Bruno houdt meer van haar dan van wie dan ook. Eens kijken hoe hij zich hieruit redt.

"M-maar Lexy, je weet toch dat ik van je hou? En heel veel? Maar Scorpia... Lexy?"

Lexy draait zich om en zegt: "Je hebt al een tatoeage ter ere van haar en ik weet dat ze niet je echte zusje is... En soms denk ik dat je me alleen maar wil, omdat ik van onze kinderen hou."

Bruno valt stil en ziet eruit alsof hij elk moment in huilen uit kan barsten. Scorpia bijt op haar lip en vraagt dan zo onschuldig mogelijk: "Heb je al wel een verlovingsring Lexy?"

Lexy zegt gesmoord: "Nee."

Scorpia weet dat ze moet lachen en grinnikt zachtjes. Bruno zakt op zijn knieën en smeekt Lexy hem aan te kijken. Lexy draait zich om en het is overduidelijk dat ze niet verdrietig is. De meiden barsten in lachen uit en Bruno kijkt ze verward aan. Scorpia zegt lachend: "Kijk hem zitten. De grote bokser. En Lexy krijgt hem met alleen woorden op zijn knieën. Zonder ring wel te verstaan."

Ciro komt aangelopen en vraagt: "Heeft hij eindelijk een ring gekocht?" Lexy klapt dubbel van het lachen en Ciro heeft geen idee wat hij zijn grote broer zojuist aangedaan heeft. Scorpia kan het niet meer aanzien en helpt Bruno overeind. Lexy slaat haar armen om hem heen en biedt haar excuses aan. Ze trekt hem mee in één van de behandelkamers en Ciro kijkt Scorpia vragend aan.

Ze vertelt hem in het kort wat er gebeurd is en hij lacht tot de tranen over zijn wangen rollen. "Oh god, arme Bruno. Ik had geen idee."

Ciro loopt naar Emilia en zegt: "Ik heb je eerste twee certificaten binnengekregen en wilde ze je graag zelf geven."

Emilia springt op en knuffelt Ciro. "Dankjewel! Wat gaaf! Ik ga ze meteen aan mama laten zien!" Het meisje rent weg en Ciro blijft even bevroren staan.

Scorpia grinnikt. "Allemaal stoere Italiaanse mannen. En dan zijn wij vrouwen het zwakke geslacht."

Ciro kijkt haar aan en zegt: "Dat zijn jullie zeer zeker niet. En jij al helemaal niet sorellina. Ik word alleen niet vaak door minderjarige meisjes geknuffeld. Ik begin mijn gemene uitstraling te verliezen hier."

"Ja, gelukkig wel. Want je ziet er een stuk beter uit Ciro."

"Scorpia? Ben je echt oké? Nu Dani met Logan gaat praten vanavond?"

Ze kijkt Ciro aan en zucht. "Ja, maar het is wel haar laatste kans. Als ze ook maar een haar tegen Logans lichaam aandrukt, stuur ik haar naar de hel. Dan kan ze de groeten aan Salvatore doen."

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu