Del 11

1.1K 46 2

{}{}{}{}{}
Når jeg publiserte del 11 i går forsvant nesten alt så her kommer den på nytt...
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

HARRY POV:

Nå hadde jeg vært hos Ingrid i snart en uke. Ingrid hadde overraskende nok ikke blitt helt gal over at jeg var stebroren til Maria. Jeg har fått med meg at Niall og Maria har hatt litt kontakt imens vi hadde vært her. Jeg tror de har en liten crush på hverandre, men jeg håper ikke det. Det hadde vært litt rart om bestevennen min drev å klinte med søsteren min imens jeg var der... Hittil hadde de ikke planlagt noen date eller noe så jeg vet ikke helt ennå...

I dag skulle vi dra hjem, noe jeg egentlig er veldig glad for fordi det begynner å bli litt ensomt her.

~~PÅ FLYET PÅ VEI HJEM~~

Jeg merket at jeg ble litt kvalm og svimmel når flyet skulle til å lette. Jeg tok tak i det første jeg fant som da var hånden til Maria. Hun så litt rart på meg, men hun visste jo hvorfor. Det var ikke min feil at jeg har flyskrekk. Jeg så at hun snakket med noen å telefonen. Jeg lente meg litt tilbake for å se hvem hun snakket med. Det var Niall.

"Hvordan går det med deg å Niall da?" Spurte jeg henne litt ertende så hun ikke skulle få noen mistanke om at jeg kanskje likte henne litt selv...

"Bra, vi skal faktisk på kino om 2 dager", svarte hun med et smil om munnen imens hun så meg inn i øynene.

"Oooooo som er date?" Fortsatte jeg ertende og dultet henne lett i armen.

"Kansnskje det..." Sa hun mystisk og løftet litt på det ene øyenbrynet sitt.

Så fortsatte hun å snakke med Niall og jeg hørte på musikk. Flyturen gikk ganske fort egentlig.

-------

Når vi kom hjem igjen var allerede hele bandet der. Imens jeg snakket med Louis om hva jeg, Maria og Ingrid hadde gjort i LA så jeg at Niall klemte og flørtet med Maria. Når jeg så på de ble jeg litt lei meg fordi jeg kunne ønske at det var jeg som flørtet med Maria.

"Skal vi se en film?!?" Ropte plutselig Liam.

"Ok", sa vi andre oss enig.

Etter 15 minutter hadde vi bestemt oss for å se 22 jumpstreet.

MARIA POV:

Under filmen var Zayn på nippet til å sovne hele tiden. Harry pinte seg sakte, men sikkert igjennom hele filmen. Liam og Louis chatter med hverandre på mobilene sine. Jeg og Niall derimot syntes filmen var kjempe morsom. Man kunne høre Niall sin herlige latter gjennom hele filmen.

Alle sovnet igjen i kinosalen. Jeg sovnet i fanget til Niall med bena bortover på Harry og Zayn sitt fang.

----------

Når jeg våknet gikk jeg ned på kjøkkenet hvor Niall allerede sto å kokkelerte. Jeg gikk bort til han å klemte han bakfra. Han skvatt litt i starten, men så snudde han seg rundt. Han holdt meg rundt livet og så meg dypt inn i øynene. Han bøyde seg fort ned å kysset meg lett på munnen.

"Sorry..." Sa han og så ned i bakken.

Jeg fikk han til å se meg i øynene igjen og nå kysset jeg han på nytt. Det føltes så riktig å kysse han. Plutselig sto Harry der. Han så litt lei seg ut før han gikk ut av kjøkkenet.

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Når jeg skrev denne delen i går og publiserte den forsvant nesten alt sø jeg skrev resten nå.

Tusen takk for over 1,5 k lesere!!! Elsker dere<3<3<3

Les gjerne den andre historien min 'MITT HÅPLØSE GUTTELIV'

Husk å vote & kommentere

♛♛♛♛♛♛♛

StepbrotherRead this story for FREE!