Deel 12

468 8 12
                                    

Wooow, nu al 300 reads😍

Sarah

Ik maak de deur van de hotelkamer open en kijk rond. Oké, José is er gelukkig nog niet. Ik til m'n koffer op en laat het op bed vallen. Snel gooi ik er al wat kleren in, zodat het lijkt alsof ik al bezig ben met mijn koffer in te pakken.
"Waar kom jij vandaan?" Ik schrik. José komt de badkamer uitgelopen met haar toilettas. Die had ik niet aan zien komen. "Waar ik vandaan kom? Gewoon uit Nederland hoor," zeg ik om me van de domme te houden en José kijkt me flauw aan en laat haar armen naar beneden vallen.
"Je moest dringend iets doen en toen ik op de hotelkamer aankwam, was jij hier niet," zegt José en trekt haar wenkbrauwen op. Ik staar haar zwijgend aan en José begint te lachen. "Je kan het gewoon eerlijk zeggen hoor. Ik bedoel, iedereen ziet hoe close jij en Damian zijn," zegt José en ik kijk haar vragend aan. "Ik en Damian?" vraag ik. "Kom op Sarah, dat hoef je echt niet meer geheim te houden hoor. Letterlijk heel het team heeft dat al door. Geef het gewoon toe. Jullie zijn ook echt heel cute samen!" zegt José enthousiast. Ik glimlach klein en draai me weer om naar m'n koffer. "En nou is Saartje weer verlegen," grapt José en ze geeft me een knuffel van achter. "Ik ben wel blij, dat je zo goed met het team overweg kan. Én dat ik niet het enige meisje ben," zegt José vrolijk en draait zich om, om ook haar koffer verder in te pakken. Ik en Damian? En heel het team heeft het door? De woorden van José dwalen door mijn gedachten.

-

Na een half uurtje vliegen zijn we aangekomen op Ibiza, waar Martijn deze avond maar één show hoeft te doen. Dat is toch echt gekkenwerk. "Watse, waar is de taxi?" vraagt Martijn, die met zijn capuchon op loopt. We staan, dit keer met zeven personen aangezien Charelle weg is, op de taxi standplaats met al onze koffers. Alleen is er nergens een bordje met 'Garritsen' te bekennen. Ik zie de paniek al in Watse zijn ogen opkomen. "Ik ga bellen, let op mijn spullen," zegt Watse tegen Menno en duwt zijn koffer richting hem en daarna loopt Watse de luchthaven weer naar binnen. Ik word meegetrokken aan mijn rechterarm door José. Ze loopt een paar meter van de rest vandaan, met mij vast. José stopt en draait zich naar mij toe. "Wat is er?" vraagt ze aan mij en kijkt mij doordacht aan. "Hoe bedoel je?" vraag ik. "Niet weer opnieuw gaan beginnen, Saar. Je hebt de hele vlucht inclusief taxireis geen woord gezegd," merkt José op. Ik zucht en staar naar de grond. "Sarah," zegt José. Ze duwt met haar vingers mijn kin weer omhoog en trekt haar wenkbrauwen op. "Ik... Ik ben echt he-"
"Joehoe, chickies, de taxi is er. Kom nou!" roept Louis en wuift naar ons. "Saved by the bell. Maar ik wil het straks wel weten!" zegt José, wijzend naar mij. Ik knik en glimlach klein. Ik stond bijna op het punt om te zeggen dat ik Martijn heb gezoend en dat Damian mij bedoelde, wat hij tegen Charelle heeft gezegd. Ik zit niet echt heel lekker in mijn vel nu. José haakt haar arm in de mijne en samen lopen we naar het taxi-busje.

Ik geef mijn tas en koffer aan de chauffeur, die hij in het kofferbak propt, en stap het busje in. Ik schuif door naar het raam. Tegenover mij gaat Martijn zitten. "Alles goed?" vraagt hij zachtjes en legt zijn warme hand op mijn knie. Ik knik en geef een kleine glimlach af. "Zozo, meneer Garritsen zat deze morgen nog in een break-up en is nu alweer nieuwe meisjes aan het fixen," grapt Louis. Ik kijk hem serieus aan. "Dat was maar een grapje hè," herpakt Louis zich. "Het touren is nog allemaal nieuw voor Sarah, dan geef ik even extra aandacht om te kijken of alles nog goed gaat," antwoord Martijn.

"Houden we eigenlijk dezelfde kamerindeling? Aangezien we nu met een oneven getal zijn," vraagt Menno. "Zeg, wil je niet meer met mij op een kamer liggen, of wat?" grapt Watse tegen Menno. "Ik kan heus wel alleen slapen hoor," lacht Martijn. "Ja, jij slaapt toch nooit. Dus veel verschil geeft het nou ook weer niet," zegt Louis tegen Martijn. Ik glimlach. Al die gesprekken tussen deze vrienden is echt hilarisch. "Kijk, dat is nou handig dat Sarah erbij is, dan hoef ik tenminste niet meer alleen te slapen," zegt José vrolijk. Ik kijk haar aan en glimlach. "Hèhè, ze is alweer opgefleurd," zegt José tegen mij en slaat haar arm om mij heen.

"Jongens...en meiden natuurlijk, mag ik even jullie aandacht? Vandaag is een echte werkdag. En vanavond kunnen we knallen!" zegt Watse. "Martijn, jij gaat dadelijk verder met je muziek. Louis, jij gaat foto's bewerken. Sarah en Damian, gaan jullie editten en nog meer filmen? Als deze maand is afgelopen, dan wil ik de docu ook zo goed als af hebben. Er ligt dus druk op jullie, maar dat gaan jullie zeker rocken! Menno, jij gaat samen met José nieuwe boekingen afhandelen," managet Watse ons. "En wat ga jij doen?" vraagt Louis aan Watse. "Jullie helpen en jullie motiveren met mijn goede raad," zegt Watse en Menno grinnikt.
"Dan kunnen we het beste met z'n allen op de grootste kamer samenwerken," zegt José. Iedereen vindt het een goed plan. "Ah yay captain Watse!" zegt Martijn en iedereen moet lachen.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu