Deel 5

486 7 5
                                    


==========================

Liked by: @Watsematter, @Themediananny, @Sarahjane & 0

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Watsematter, @Themediananny, @Sarahjane & 0.7 million others

Martingarrix So blessed with you❤️ @Charelleschriek
————
Garrixgoals CUTE!!❣️

Marellesquad Couple goals, again😍

Mennobarkk Overal waar je kijkt, zie je jullie kleffe gedrag weer😘
Louisvanbaar ^Ik dacht dat ik de enige was die dit opmerkte🙃
Martijnpizza ^ Letterijk zo een beetje heel hun insta staat vol couple goals foto's 😉

Garrixers Love this!!!

Marellesucks Ieuw, wish you'd drown in that water
Martingarrix ^ Thank you, I've got some new song ideas now xx
Garrixvibes ^OMG, we want new songs🥰
=====================

Sarah

We hebben al meer dan een uur op de boot erop zitten. De sfeer is erg gezellig! Martijn die zijn nieuwe muziek laat horen, Menno die weer lekker uit zijn nek aan het kletsen is en dan heb je nog de fanatieke Louis die bang is om zijn drone boven het water te houden. "Gast, doe gewoon! Doe het voor mij en Sarah. Je wilt toch ook dat wij ons diploma krijgen," probeert Damian hem over te halen. "Ja maar..." "En anders koopt Martijn toch wel weer een nieuwe drone voor je," grapt Damian. "Hè, wat?!" vraagt Martijn en iedereen begint te lachen.

"Jongens, kijk! Daar kan je flyboards huren! Dat heb ik al zo lang niet meer gedaan! Zullen we dat doen?" vraagt Martijn enthousiast en wijst naar een hutje aan de kade van het water. "Ja, dat is echt onwijs gaaf! Wie gaat er mee?" vraagt Menno en springt al op. "Ja toch, gewoon met z'n allen. Lekker vliegen in de lucht." zegt Watse. "Ja, net zoals je drone Lou. Die vliegt ook lekker in de lucht, boven het water," grapt Damian en iedereen moet lachen. "Hou op met me, die drone is echt m'n leven," zegt Louis. "Martijn, ik ga niet mee," zegt Charelle tegen Martijn. Martijn kijkt Charelle met een pruillip aan. "Kom op babe. Ik weet hoeveel je van water houdt. Dit ga jij ook echt geweldig vinden hoor, promise!" zegt Martijn enthousiast. "Ja, ik hou ook echt van water, maar ik heb al een hersenschudding gehad door te waterskiën, Martijn, dan ga ik dit al helemaal niet doen," zegt Charelle. Martijn staart Charelle aan zonder emotie. Hij kan haar toch niet gaan verplichten om mee te gaan, dat zou echt heel sneu zijn. "Maar dan zit je hier maar in je eentje op de boot, nee dat is pas leuk," zegt Martijn tegen haar. Iedereen is stil. "Ik ga ook niet mee," neem ik het voor Charelle op. Iedereen kijkt mij aan. "Hoezo niet, heb jij ook iets meegemaakt waardoor je niet durft?" vraagt Damian. Ik grinnik. "Wie gaat anders dan coole beelden maken? Ik zie nou niemand met een camera of drone op zo'n bord staan," zeg ik om mezelf te verdedigen. Eigenlijk durf ik ook niet, maar dat hoeven zij toch niet te weten. "Ahja, dat is inderdaad wel erg slim ja," zegt Damian. "Gaat de rest wel mee?" vraagt Watse. "Ja!" roepen ze enthousiast. "José ook?" vraagt Watse en wijst naar José. Ze knikt en glimlacht. "Nou, veel plezier dan hè," zegt Charelle tegen Martijn en geeft hem een zoen. De groep loopt de boot af, richting de kade waar het flyboard hutje staat en ik blijf samen met Charelle op de boot zitten.

"Dankjewel dat je ook hier blijft én dat je het voor me op nam," zegt Charelle om deze awkward stilte te doorbreken. Ik kijk haar aan en glimlach verlegen. "Geen probleem. En om eerlijk te zijn, durfde ik ook niet echt," zeg ik en Charelle glimlacht. Dan staat ze op en pakt de fles rosé, die nog open staat, van de tafel. "Wil jij ook nog wat?" vraagt Charelle terwijl ze nog wat inschenkt in haar glas. Ik knik en schuif mijn lege glas richting haar toe. Charelle schenkt ook wat rosé voor mij in en komt daarna naast mij zitten op de bank. We klinken onze glazen tegen elkaar en nemen tegelijkertijd een slokje. "Sorry trouwens, dat ik helemaal deze reis nog helemaal niks tegen je heb gezegd," zegt Charelle tegen me en kijkt mij aan. "Ach, geeft niet zoveel. Het is ook wel even wennen hoor," zeg ik tegen Charelle. "Zal ik je eens wat zeggen?" vraagt Charelle en neemt nog een slokje van haar glas. "Nou?" vraag ik en trek m'n wenkbrauwen op. "Ik zei helemaal niks tegen je omdat ik nogal verlegen en onzeker werd door jou," biecht Charelle op en ik grinnik. "Jij? Onzeker? Om mij?" vraag ik nogal verrast. "Ja, hallo, je bent echt super knap hoor. En ik zag ook al wat eigenschappen en trekjes van mezelf terug in jou. En jij bent blond, ik ben brunette," zegt Charelle en ik kijk haar vragend aan. "Ja, mannen vinden blond toch meestal heel aantrekkelijk?! En als je dan ook nog veel van dezelfde eigenschappen als mij hebt, dan was ik nogal onzeker dat iedereen rond jou ging lopen mij maar lieten stikken," zegt Charelle. Ik kijk haar zwijgend aan. "En jij wilt natuurlijk alle aandacht hebben," zeg ik. Charelle staart mij aan. "Sorry, dat kon ik beter niet zeggen. Maar ik werd juist erg onzeker door jou. Jij bent model en echt heel mooi én jij krijgt nog eens zoveel aandacht," zeg ik tegen haar. We zwijgen even en dan beseffen we pas dat we beiden jaloers op elkaar zijn. Ik en Charelle beginnen te lachen totdat we iemand "joehoe!" horen roepen. Ik draai me om en zie Menno al de lucht in gaan met het flyboard. Snel pak ik de camera erbij en druk op de knop om te filmen. Dan schiet de rest ook de lucht in met hun flyboard. Oké, dit ziet er wel echt mega gaaf uit! Misschien ga ik de volgende keer wel wat spanning en sensatie aan.

 Oké, dit ziet er wel echt mega gaaf uit! Misschien ga ik de volgende keer wel wat spanning en sensatie aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu