Şekiller

1.9K 38 3
                                    

Bu oyun için kağıda gereksiniminiz olacak. 

Tek bir daire ve istediğiniz sayıda üçgen ve kare kullanarak bir desen çiziniz.






Yanıt:

Sanat çalışmanız nasıl gitti? Buzdolabı kapağına asmaya uygun bir resim mi? Resminizin gerçek anlamı üç temel şekli nasıl kullandığınızda saklıdır. Bu çalışmada üçgenler iş ve çalışmayı, kareler toplumu ve kurallarını ve tek daire de kendinizi temsil eder.

Eğer çok kocaman bir daire çizdiyseniz, kendiniz hakkında da tıpkı öyle düşünüyorsunuz demektir. Olumlu kendine bakış açısı olarak ele alındığında bu iyi bir şeydir ama bazıları için kendini dünyanın merkezi olarak görmek anlamına gelebilir. Eğer çok küçük bir daire çizdiyseniz kendinizi önemsiz ya da çevreniz tarafından küçültülen birisi olarak görüyorsunuz demektir. Tüm o üçgenlerin ve karelerin sizi bunaltmasına izin vermeyin, sonuçta onlar sizin yaptığınız noktalardan ve çizgilerden yaratıldı.

Çizdiğiniz üçgenlerin boyları ve sayıları sizin iş ya da okul sorumluluklarınızı temsil eder. Büyük üçgenler sizin işinize verdiğiniz önemi ve bundan duyduğunuz tatmin hissini, çok sayıda üçgen birkaç projede birden aynı anda çalıştığınızı gösterir. Eğer çok fazla sayıda üçgen çizdiyseniz, iş yoğunluğu sizi mahvetmeden önce biraz ağırdan almanız gerektiğine dikkat ediniz.

Deseninizdeki kareler toplum ve diğer insanlar hakkında neler hissettiğinizi gösterir. Eğer çok büyük kareler kullandıysanız, bu itaat etmeniz ya da uyum sağlamanız için baskı altında olduğunuzu gösterir. Eğer çok fazla kare çizdiyseniz kalabalıkta kaybolmuş ya da çok fazla kurala maruz kalmış olduğunuzu anlatır.

Eğer çizdiğiniz desendeki şekiller bağlanıyor, üst üste biniyor, aynı çizgileri paylaşıyorsa hayatınızın (kendiniz, iş, toplum) bu yanlarını birbirine bağdaştırmış ve bundan mutluluk duyuyorsunuz demektir. Eğer tüm şekiller tek başlarına duruyorsa o zaman hayatınızda da izolasyon ve bağlantı kopukluğu görebilirsiniz.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 08, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Psikolojik TestlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin