"15

106K 3.1K 947
                                    

Satır aralarına yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın!

Ars Longa; Aklımda Hep Sen Olacaksın•

E

ylem uyuduktan sonra biraz daha hızlı sürdüm,  eve gelmiştik. Uyanınca uyuyamayacağı için usulca kucağıma aldım. Biraz hareket ettikten sonra kollarını boynuma doladı ve kafasını göğsüme koydu. Nefes alış verişleri düzensizleşince uyandığını anladım. Farketmedim sanarken yatağa yatırdım. Arkasını dönüp ellerini yüzünün hizasında tuttu. Bu haline gülüp tişörtümü çıkardım ve yanına uzandım. Belinden tutup kendime çekince bana dönüp hala uyuyormuş gibi yapıp kafasını boynuma koydu. Daha çok sarılıp gözlerimi kapattım. Güzel kokusu burnumu şenlendirirken ellerini belime koydu. Buna şaşırmıştım. sabah uykuda yaptığını söyleyecekti.

Yorgunluğumun getirdiği uykuya kendimi bıraktım.

~

"Eymen abi!" Üstüme atlayan küçük bir şeyle gözlerimi açtım. Yataktaki en fazla 5 yaşında olan küçük çocuk pikenin altına girmeye çalışıyordu. Kalkmaya çalışırken göğsümde uyuyan Eymen'e baktım. Gözlerini açmış kendine gelmeye çalışıyordu.

O anda kapı sert bir şekilde açıldı. Çınar nefes nefese kalmış bir şekilde kapıda duruyordu. "Seni küçük şeytan! Nasıl koşturdu beni!" Dedi ve yatağa atladı. Eymen sesli bi küfür ederken üstüne atladığını fark ettim.

Eymen kalkınca küçük çocuk da mavi gözleriyle bize bakıyordu. "Seni görmek istedi bende getirdim. Sonra ben tam elinden tutacakken koştu. Kusura bakma rahatını böldüm ama." Dedi ve sırıttı. "Her neyse siz bakarsınız ben kaçar." Dedi ve odanın kapısını kapattı.

Hayatımın en hızlı anını yaşamıştım.

Küçük çocuk bana bakıp Eymen'e baktı. Kulağına yaklaşıp  "Bu kim?" diye sordu, konuşması çok tatlıydı.  Eymen de kulağına doğru yaklaşıp bana bakarak "Benim karım." dedi. Çocuk kaşlarını kaldırıp bana bakmaya devam etti.

Eymen'in yanından kalkıp  dizime oturdu. "Merhaba, benim adım Uras, senin adın ne?" dediğinde "Günaydın, Eylem adım." dedim. Gülüp "Eylem ve Uras bence çok uyumlu." dedi ve kocaman  gülerek suratıma baktı.  Eymen'e baktığımda bizi izliyordu.

"Hadi kahvaltı yapalım."

Eymen yataktan kalktığında Uras ona doğru dönüp "Ama burası rahat ve güzel." deyip kafasını göğsüme koydu. Gülümsemem büyürken Eymen derin bir nefes alıp "Uras hadi." dedi.

Eymen'in üstünde hiç bir şey yokken vücudu tam karşımdaydı. Ona baktığımı anlamış olacak ki yüzünde hoşuna giden bir gülümseme vardı.

Hemen gözlerimi kaçırıp Uras'a baktım. O da bana bakıyordu. "Neyse hadi kahvaltı yapalım." Dedim ve Urasla birlikte ayağa kalktım.

Eymen banyoya girince bende Uras'ı aşağı gönderdim. Dolaptan siyah şort ve salaş bi tişört alarak hemen üstüme geçirdim. Banyodan ses gelmemişti. Arkamı döndüğümde Eymen kapıya yaslanmış beni izliyordu.

Panikle geri gittim "Ne yapıyorsun orda ya!" Diye bağırdığımda gülerek yanıma gelmeye başladı.. Yanından geçecekken kolumdan tutup önüne çekti. Başını boynuma götürüp derin derin nefesler aldı.

O sırada da burnunu boynuma sürtüyordu. İki adım geri çekilip yüzüne baktım. Kısılmış gözleriyle bana bakıyordu.

Daha fazla durmayıp gözlerimi kaçırdım ve banyoya girdim.

LEYNEM +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin