2

1.2K 50 0
                                              

"Apa lagi hal kamu buat kali ni Elyana Qaisara!!!" aaahhh tengking seorang yg amat aku takuti di Italy ni . Dia adalah Adlina Adha merangkap CEO AA Empire yang Mana tak lama lagi jadi milik ku . Hahahaha berangan lebih kau El. Dan dialah Mama aku.

Aku terkejut wei dgn sora tu, terus terpejam mata aku sebelum kalih belakang pandang individu tersebut.

"Aaaaa, Nothing Ma. Cuma Qai nak keluar mlm ni. Nak pergi celebrate kemenangan dgn Zack and kawan kawan. Boleh kan Mama," kata aku smbil cuit mommy utk backup aku.

"Biar je si Qai ni keluar, lagipun Kita kan kenal dgn si Zack tu." Balas Mommy smbil pergi ke arah Mama.

"Jom kita dinner, I dah siapkan your favorite foods. Come on Bie," mommy rangkul tangan mama ke meja makan. Mommy buat insyarat mata kat aku, sruh aku pergi cepat la tu before mama ubah fikiran .

"Bye ma bye mommy," kataku smbil cium umbun mereka berdua.

Aku capai helmet dan kunci superbike Ducati panigale hitam kesayangan aku.

Aku seorang yg gemar kumpul superbike, sbb aku suka race but in track bukan secara Haram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aku seorang yg gemar kumpul superbike, sbb aku suka race but in track bukan secara Haram . Hikhiksss.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
FX Club

Suasana bingit dlm club yg menampung beratus ratus org, berperingkat umur dan pelbagai jenis jantina. Semua org sibuk menari, minum, ada yg duduk tengok sini sana, dan bermacam lah jenis senario.

El dan kwan kawannya duduk di satu sudut yg cukup mewah, well all on El right.

"Guys, let's dance." ajak Maya yg sudah menarik Remy turun ke tmpat menari.

"B, jom kita." Si Jess rangkul lengan Zack

"Jom. El kau dgn sapa ?" Zack pandang El yg masih dudk di sofa smbil teguk air haram tu.

El hnya tersenyum dan lihat ke satu sudut. Bibirnya terukir satu senyuman yg cukup bermakna. El turut gigit bibir bawahnya dgn pandangan yg masih tak beralih. Zack ambil ais batu dlm baldi dan baling ke arah El.

"Hoii, asal kau ni," tengking El yg terkejut.

"Kau laa, muka tu dah snggap sngat ke," kata Zack smbil tunjuk pompuan yg El pandang.

"I think I want her tonight," balas El.

"Waw, good luck." kata Zack smbil tepuk belakang El yg dah bngun yg ingin menuju ke arah perempuan tu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
El pov

Aku berjalan ke arah perempuan yg berambut blonde tu. Boleh tahan jugak pompuan ni. Semakin aku mendekat, pandangan dia makin gatal. Aku pergi duduk di sebelah dia.

"Hye," kataku.

"Hye, Vi posso aiutare [yer, ada apa?] ," balas perempuan tu.

Miss Honey BunnyWhere stories live. Discover now