TÇ3- 32

2.2K 133 197
                                    

Şarkı Önerisi:

Azap HG- Ninni 🥰

Eslemin Ağzından:

"Nasıl ya, ne boka yarıyorsunuz siz?!" Meriçin kaşları çatık beni dinliyordu. Çocuklar ise ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Üçüzler uyuyordu neyse ki.

"Adresini tespit edip mesaj atın. 10 dakikanız var." deyip suratına kapattım.

"Anne ne olmuş?" Ulaşa bakıp nefesimi bıraktım.

"Neslihan vurulmuş." Şaşkınlıkla bakakaldılar.

"D-durumu?"

"Tedbir için yoğun bakıma almışlar."

"O Zenci denen adamın işi mi sence?"

"Ameliyata giren doktoru aradım. Zencinin işiymiş. Kurşunu farklı. Resmini attı. Neslihanın bana gösterdiği kurşundan."

"Böyle oturmayacağız değil mi?" Mısraya baktım bir süre.

"Herkes diğerlerine haber versin. Şu Zenciyle yüz yüze tanışalım." dedim ve sonra Meriçe baktım. Olumlu anlamda gözlerini kırptı.

"Anne bizde gelecek miyiz?"

"Bu sefer değil. Meriç Serkanı ara. O da gelsin bizimle. Selviye söyleyeceğim bende." Zümra ayağa kalkıp karşıma dikildi.

"Teyze bizde geleceğiz."

"Zümra durum bu sefer çok ciddi olabilir. Kendimizin bile dönüp dönmeyeceğimizin garantisi yok. Zenci sınır çizgisini geçti. Adamıma zarar verdi."

"Teyze, yerlerinizi ilerde biz alacağız. Böylesi zamanlarda yanınızda olup ne yaptığınızı göremezsek almamızın ne anlamı var?"

"Haklılar, ilerde yanlarında bizde olamayacağız. Peki madem, kızlar annelerinize söyleyin eşyalarınızı getirsinler. Ve hızlı olsunlar. Yalın sen Ulaştan giyinirsin."

"Kartlarım yanımda zaten."

"Hadi dediğimi yapın. Kaybedecek zaman yok." deyip yukarı çıkmaya başladım. Telefonuma mesaj sesi gelirken konum olduğunu gördüm. Ve Selvinin numarasının üzerine tıkladım. Birkaç çalıştan sonra açıldı.

"Alo?"

"Selvi acelem var hemen söylüyorum o yüzden. Bize gelmen lazım. Durum ciddi."

"Tamam abla geliyorum. Birkaç dakikaya oradayım." dedikten sonra kapattı. Odaya girip hazırlanmaya başladım bende hemen.

°°°

Herkes gelmişti. Planı yapmıştık. Silahımı da belime koyduktan sonra çakımı her zaman ki yerine sıkıştırdım.

Nefes siyah, üzerinde kuru kafa deseni olan, kolları bol ve sökük gibi olan uzun bol tişört ve siyah yüksek bel şort giymişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Nefes siyah, üzerinde kuru kafa deseni olan, kolları bol ve sökük gibi olan uzun bol tişört ve siyah yüksek bel şort giymişti. Diz üstü siyah çizmelerini de giymişti. Saçlarını hafif dalgalandırmış ve uygun bir makyaj yapmıştı.

Tehlike Çetesi 3 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin