1

87 1 0
                                    

p.o.v laura styles.

we liepen over straat en met we bedoelde ik louis en ik. 

"ben je zenuwwachtig?" vroeg louis. terwijl we terug naar huis liepen. op dat moment hoorde ik allemaal gegil. "ohnee!" ik hoorde irritatie in de stem van louis. hij begon te rennen terwijl hij nog steeds mijn hand vast had. tewijl ik werd mee getrokken had ik niet door dat er een paar fans aan mij aan het trekken waren ik vond het best irritant louis denk ik ook want anders zou hij niet weg rennen.

thuis


we liepen hijgend naar binnen. louis leunde tegen de deur van ons huis (en de andere jongens van one direction). we keken naar elkaar en begonnen uit het niets te lachen. hij knuffelde me. "zullen we dan maar naar boven en die f*cking test doen." ik begon te lachen om zijn uitspraak dat deed hij alleen als hij geirriteerd was. ik gaf hem een kus op zijn mond.

we liepen samen naar boven. we liepen naar onze slaap kamer hij pakte de test en gaf die aan mij.

ik liep het toilet uit en keek zenuwwachtig naar de test. ik ging bij louis op zijn schoot zitten terwijl we beide zenuwwachtig naar de test keken. " wat er ook maar gebeurt ik ben er altijd voor je als je dat maar onthoud." zei louis lief. "ik hou van je." zei ik. "ik meer van jouw." "kan niet want ik hou meer van jouw." zei hij.

"nietes."

"welles."

"nietes."

"welles."

"nietes."

"oke kappen anders lijken we net kleine kinderen." zei ik.

"zijn we ook een klein beetje." zei hij. op dat moment piepte de test ik keek ernaar en schrok.......

------------------------------------------------------------------

taammmm tammmmm tammmmmmmm!!!!!

hahahahahah wat ben ik flauw sorry maar ik wilde dat stukje graag in het volgende hoofdstuk schrijven.

xxx love.

true!?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu