Intoarcerea

1.5K 68 2

Ma duc acasa cu Cody. Am fost intrebata cred ca 100 de intrebari. Daca am simtit ceva? Daca mi-a fost rau? Daca mi-a fost bine?

Oh, cred ca mai era putin si ii trageam una, serios.

-Aly, mai crezi ca eu te-am inselat?

-Nu, nu Cody. Mai ti minte cand ai purtat un monolog langa patul meu? Eu te-am auzit, deci te-am iertat, defapt nici nu trebuie sa te iert pentru ca nu mi-ai gresit cu nimic.

-Ah, simteam ca cineva ma aude. Ma bucur Aly!

-Cu Jake ce ai mai facut? Mi-a spus sa nu spun la nimeni.

-Nu i-am facut nimic. Nu puteam sa ma gandesc la nimic altceva, decat la tine, draga mea.

-Te iubesc, Cody, imi era dor sa spun asta!

-Si mie imi era dor sa iti vad ochisorii si sa iti spun te iubesc..

-Ce ai facut de Craciun?

-Ce sa fac? Am plans. Am stat langa tine si am plans. Si Bella la fel.

-Oh, chiar, Bella! Oare ce mai face?

-Te-a vizitat ieri. Daca vrei, mergem acum la ea si dupa te odihnesti.

-Mai bine asa. Hai!

Am mera la Bella. Cand am batut la usa era aproape sa lesine din cauza mea. A crezut ca nu m-am trezit.

-Aly, nu cred! Nu imi vine sa cred! Te-ai intors!

-Din fericire!am spus eu imbracisandu-ma cu ea.

Am intrat in casa si am mancat niste clatite gustoase si am gustat putin vin. Nu prea aveam voie dar dupa cateva zile mor, de ce mi-ar fi frica? Oh, iar mi-am amintit de zilele mele de viata. Trebuie sa ma bucur. Ah, mama! Mi-am adus aminte de mama! Nu stie ca am fost in coma si nici ca mor dupa o saptamana.. Nici nu am sa ii spun. O sa afle.. 

Am stat doua ore la ea. Am jucat carti, ne-am uiat la Disney si am asculat muzica, m-am distrat, dupa doua saptamani de stat singura..

Am plecat si ne-am pornit spre Cody. Chiar pentru 2 ore am scapt de gandurile rele dar mi-am amintit iar. Dar incercam sa nu par suparata, nu voiam sa intrebe Cody ce am.

  *Dupa doua zile*

Viata mea se scurgea minut cu minut, ora cu ora, secunda cu secunda.

In fiecare dimineta era frumoasa cu Cody. El a crezut si inca crede ca vom trai toata viata amandoi, dar se inseala. Peste cateva zile, ne vom desparti, de tot! Dar voi fi ingerul lui pazitor!

Ziua a trecut repede, am mers eu cu Cody si Bella in oras. Mi-am cumparat cateva haine, chiar daca mai aveam de trait inca 5 zile.

Din pacate, Bella s-a despartit de iubitul ei. Ea s-a desparit de el. A zis ca nu il merita. Ea e fericita. Deci si eu sunt fericita.

Seara cand am ajuns acasa, mi-am facut un dus, mi-am facut rutina si m-am asezat pe canapea. Urma sa ne uitam la un film. Am ales unul de dragoste. Nu ma-am uiat niciodata la acel film. Era vorba de o fata care de pe strada a ajuns in bratele unui baiat care au avut o aventura grozava de dragoste.

Am inceput dintr-o data sa ma intristez dintr-o data. De ce? Asta era intrebarea la care nici eu nu puteam sa raspund. Mi-am pus capul in jos si Cody m-a intrebat ce e cu mine.

-Mmm, nimic. eu ma gandeam la sfarsitul meu care nu era departe. Viata a trecut atat de repede in fata mea.

  

Băiatul perfect  (finalizată)Where stories live. Discover now