Hoofdstuk 24

791 20 12

Eduard:

' Zo, dus waarom ben je terug gekomen?' Ik kijk hem amuserend aan. Dean begint te grijnzen.

' Zullen we ons eerst even voeden?' Vraagt hij vol genoegen. Nu is het aan mij om te grijnzen.

' Tuurlijk, krachten sparen. Dat ik daar niet eerder aan gedacht had.' Zeg ik terwijl ik opsta.

' We gaan op jacht.' Zeg ik met een eigendunkige grijns. Hij staat ook op.

' Hier, of ergens anders?' Vraagt hij snel.

' Ergens anders natuurlijk.' Zeg ik lachend, en ik flits naar buiten. Hij moet me maar zien bij te houden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dean:

Eduard flits weg. Snel ga ik hem achterna. Na een paar minuten staan we in een weiland. Als ik rondkijk realiseer ik me pas dat dit het weiland is waar ik Chloé gekust heb. Ik slik even, maar herstel me snel.

' We gaan naar de bar dichtbij Chloé's oude huis. Misschien komen we nog bekende tegen.' Zegt hij grijnzend. Ik grijns kort.  Hij zet een paar stappen, en stopt dan opeens. Hij draait zich langzaam naar mij om.

' Is dit niet....' Hij stopt even. Ik dwing mezelf te grijnzen.

' Is dit niet de plek waar jij met Chloé hebt gezoend?' Hij begint te lachen. Ik lach mee. En knik dan. Eduard stopt en loopt verder.

' nou kom.'

Als we bij de bar aankomen, begint het al te schemeren. Eduard kijkt de bar rond. Ik voel mijn mobiel trillen.

' Ik ben eerst even naar de wc. Haal jij wat te drinken?' Vraag ik terwijl ik al weg loop. Eduard kijkt een beetje achterdochtig, maar glimlacht dan toch. Zijn tanden ontblooten zich kort, en dan loopt hij naar de barman. Ik open de wc deur, en loop een hokje in. Ik pak mijn mobiel tevoorschijn en bekijk het smsje. Een smsje van Chloé. Ik slik, en druk op openen.

Dean,

Je weet dat ik nog steeds ontzettend boos op je ben, maar ik heb je hulp nodig...

Ik lees het een paar keer over en over, en verwijder het dan uiteindelijk. Ik loop snel terug naar de bar. Ik neem plaats naast Eduard.

' Al iemand op het oog?' Vraagt Eduard dan. Hij neemt een slok van zijn wiskhy en kijkt de tafels een voor een rond. Mijn ogen vallen op een blonde, prachtige jonge vrouw. Eduard lacht.

' Weet je het zeker?' Vraagt hij. Ik knik.

' Ik ga voor die.' Zegt hij terwijl hij kijkt naar een wat donkere vrouw aan de andere kant van de ruimte.

' Ik zie je morgen avond weer.' Zeg ik grijnzend, terwijl ik op de blonde dame afstap. Ik ga zitten aan haar tafel, en kijk haar aan. Ze kijkt op.

' De tafel is al bezet.' Zegt ze.

' Ja inderdaad. Bezet door jou en mij.' Zeg ik grijnzend. Ik heb altijd de beste manier om een meisje in te pakken. Gek genoeg werkt het alleen niet bij Chloé... Ze lacht.

' Goed, je mag blijven zitten.' Zegt ze terwijl ze haar glas wijn naar achter gooit. Ik lach en ze knipoogd naar me. Dit gaat de goede kant op.

' Wat wil je eigenlijk?' Vraagt ze terwijl ze op haar hand leunt.

' Ik wil jou.' Zeg ik terwijl ik haar diep in de ogen aankijk. Dít werkt altijd. Ze bloost.

' Wat mag de naam van deze godin zijn?' Vraag ik terwijl ik ongemerkt mijn oren spits. Ik hoor de stem van Eduard. Hij zit de vrouw ook heel erg in te pakken. Ik richt me weer op mijn slachtoffer.

What are you?!Lees dit verhaal GRATIS!