Moartea clinica

1.6K 70 4

*Din perspectiva lui Aly*

Nu imi vine sa cred. De ce m-ar insela iar cu Alexa? Eu chiar nu exist? Pentru el sunt o fantoma? Acum e si mama.. Ma gandesc la ea.. Viata mea e foarte complicata.. Cat despre accident, nici nu ma mai gandesc. Vreau sa ies de aici mai repede si sa dorm pe strazi. Acolo sunt primita, poate.
Cand ma uitam eu pe pereti incruntata ca eu de ziua de Craciun trebuie sa fiu in spital, intra Cody foarte speriat. Ce mai vrea si asta?

-Oh, Aly, Ce faci? Cum s-a intamplat?

-Cum s-a intamplat, ce? Iti spun eu ce s-a intamplat, TU MA INSELI!

-Ce? Aly, esti bine? Vrei sa chem doctorul?

-Adica acum ma faci si nebuna? Du-te! Nimanui nu ii pasa de mine! Nici parintii, nici prietenii nici TU!

-Aly, linisteste-te , doctorul a zis ca esti confuza, poate ti-ai perdut cunostiinta! a spus Cody apropiinduse spre mine.

-Oh, stiu mai bine cine si ce mi-a spus. Si eu cred ca esti un inselator. De ce nu ai chemat-o pe Alexa sa doarma cu tine? De mine sa nu te mai atingi niciodata!

-Stai, ce? Spune cine ti-a spus!

-Nu tipa la mine si Jake, Jake mi-a spus! atunci ma ridic din pat desi nu aveam voie fara ajutorul cuiva, dar nu mai puteam suporta!

L-am vazut ca s-a pus jos si capul l-a pus intre genunghi si plangea.. Intr-un fel imi era mila, dar el a vrut-o.

-Aly, stai, nu ai voie, ce faci?

-Plec din viata ta! am raspuns eu, m-am ridicat destul de rapid, iar eu nu mancasem de mult si am cazut chiar cand am tras clanta. De ce se intampla toate astea chiar mie? Era ciudat, eu auzeam tot, vedeam tot dar nu puteam vorbii cu nimeni si sa ating pe minemi. Parca eram un inger!

Da, ati ghicit, sunt in moarte clinica. Eu eram (defapt doar sufletul era intr-un colt din camera) iar trupul era lasat chiar in pragul usii. L-am vazut pe Cody strigand la ajutor si atunci m-a vazut si Bella. Bella a inceput sa planga si sa strige la Cody.
Si eu incercam sa strig la cineva, dar nu ma auzea nimeni. Doctorii m-au pus in perfuzii si Bella cu Cody asteptau. Acum daca stau sa ma gandesc mai bine, nu a fost o idee prea buna sa ma ridic doar ca Jake m-a mintit. Si stiu asta sigur pentru ca Cody a facut sa zicem un monolog cu mine, defapt cu trupul meu. Mi-a spus ca el nu ar fi facut asta niciodata si vrea sa ma trezesc. Sincer, eu nu vreau, e bine aici. Nu mai trebuie sa ma cert cu nimeni.

*Cody povesteste.. *

De ce, De ce am lasat-o? Acum cine stie unde e! Cel mai oribil moment sin viata mea a fost atunci cand doctorul mi-a spus ca este in moarte clinica. Si Jake, nu am sa vorbesc niciodata cu el. Nu am sa ma iau la cearta cu el, nu merita asta, Aly nu merita asta.. Oare cat va mai fi in moarte clinica? Au trecut doar 5 ore si Bella e suparta pe mine. Are motive, nu o condamn.

*Aly dupa 2 saptamani*

M-am trezit, m-am trezit! Nu imi vine sa cred! Am miscat mana si in sfarsit nu mai stateam in coltul camerei si vedeam cum aproape toti colegii liceului au venit la mine si imi atingeau mana si spuneau toate amintirile cu mine, cum am vorbit cu ei, cum le-am cerut ajutorul, cum le-am dat ajutorul.. A fost amuzant, unele chiar m-au facut sa rad, desi ei plangeau. Am deschis ochii, o asistenta statea langa mine citind. Cand m-a vazut cu ochii deschisi s-a cam speriat! Ok, stiu ca nu sunt o printesa dupa 2 saptamani cu ochii inchisi, dar nici o fantoma nu cred ca sunt!

-Sa nu te misti! Chem doctorii! a spus ea doarte agitata.

Nu puteam spune nimic, eram amortita.

Dupa 2 minute si-au facut prezenta si 3 doctori.

Si-au facut treaba lor, bla bla bla si dupa niste exercitii de vorbire, sa zicem de dezmortire, in sfarsit puteam virbii.

-La la la, gata pot vorbi!am spus eu foarte fericita desi ma durea aproape tot.

-Domnisoara, Aly. Avem o veste rea. Ne este frica sa nu cazi in aceasta problema din nou dupa ce aflati, vreti sa va spun? Sau va sun cunoscutii? a spus doctorul cu niste foi in mana.

-Cunoscuti nu prea am, spuneti, ma pot astepta la orice. am spus eu trista.

-Chiar nu vreti sa va sun parintii, prietenii?

-Nu, nu e nevoie! Acum,spuneti!

-Mai aveti inca aproximativ o saptamana de trait!

-Cum? am strigat eu! Nu voiam sa ma stresez prea tare pentru ca nu voiam sa mor chiar acum.

-Sunteti bine?

-Va dati seama ca nu sunt bine cand aflu ca mai am inca cateva zile de trait. Macar pot sa merg acasa?

-Doar impreuna cu cineva!

-Sunati la cineva din lista mea de informatii.

-Domnul Cody, e bine daca sun la el, doar pe el il am in lista.

-E ok. am spus eu plictisita. Va rog eu frumos, sa nu spuneti ca mai am de trait inca o saptaman!

-Bine, dar sa ii spuneti!Nu vreau sa mai am un pacient in stare grava.

-O sa ii spun la momentul potrivit.

El s-a dus pe coridorul spitalului si eu am stat cu asistenta pe pat cu un pahar de apa langa mine, eram deshidratata.

-Domnisoara Aly, a tipat de bucurie cand a aflat ca v-ati trezit. Cred ca ultima data te-a vizitat ieri daca nu ma insel. a spus doctorul

-Da. Stiti dumneavostra, stiam totul, era MOARTE CLINICA!! am spus eu.

-Nu la toti se intampla ca sa vada tot si sa auda cand sunt in moarte clinica. Ati fost o norocoasa.

-Mare noroc. am spus cu o voce ironica. Domnule doctor, eu cand am sa fiu sigura ca mor, adica sunt niste simturi? Sau am sa mor dintr-o data.

-Oh. Difera de la om la om. Dar cel mai probabil o sa te doara capul, o sa ametesti, nu vei vedea prea bine si se intuneca tot! Iar dupa vei simtii aproape de morte, ca sufletul se lupta sa iasa. Dar e urat sa vorbim despre asta!Ganditi pozitiv!

-Am sa am timp sa scriu ceva?

-Aah, cred ca stiu ce vreti sa faceti, sa scrieti un biletel. Da, aveti timp doar daca scrieti la primele semne din care v-am spus eu. Dar sa nu mai vorbim de asta. Oh uite, Cody a venit!

Atunci intrase Cody sarind pe mine de bucurie!

Noroc ca sunt puternica! Nu imi vine sa cred ca am sa mor peste cateva zile. La asta imi este gandul acum..

Băiatul perfect  (finalizată)Where stories live. Discover now