AAAAAAAAH!!!?³

70 1 0
                                    

P.O.V Jace

Ik kijk recht in haar bruine ogen ze is prachtig. Ik verdien haar niet maar deze maand is ze van mij wat er ook gebeurt!
Ik houw haar strak vast om haar middel ze probeert weg te komen maar dan lukt niet. Laat me los! Zegt ze boos*
Nee jij bent nu van mij zeg ik heel zelfverzekerd* en trek haar mee naar beneden haar koffer staan er al en haar rugzak en tasje hoeveel heb je  nodig!?
Per persoon hebben ze 3 dingen en wij alleen maar 1 met z'n drieën!

P.O.V Kaya.

Ik sla met mijn elleboog tegen Khale zijn buik achter me aan en ruk me los*

Kaya toch zegt hij heel verbazend en nep lachend je bent nu van mij dus geen los komen of nee ik wil het niet of ik wil weg of wat dan ook.
Ik kijk hem boos aan en dan naar Jace en Mike Mike blijft Brit vast houden en gooit haar nu over zijn schouder het zelfde doen ze hij ons en onze koffers staan al in een zwarte busje verder op met 2 andere jongens.
We worden in de auto gezet naast elkaar op een rijtje*
Als we op geven zijn we loezers
Als we doorgaan winnen we fluister ik en de jongens stappen ook in*
Jace Mike en Khale zitten voor en wij achter.
Na zo'n anderhalf uur zijn we er.
We stappen uit en wauw....
Ik vind het mooi maar eng het is midden in het bos!
Ik kijk Leah en Britt bang aan en hun mij we lopen naar binnen en het is heel mooi maar nog steeds eng.

P.O.V Leah.

We worden van achter mee getrokken en voor onze ogen zetten ze blinddoeken* huh wat doen jullie laat ons nou zien! Urggg dan hoor ik dat ik op een bed wordt gegooid en de deur slot wordt om gedraai en de blinddoek glijd er af*
Ik zit in in een kamer heel mooi maar heel eng. Wat is dit waarom zijn we hier opgesloten. Met zen tweeën vraag ik een beetje te zelfverzekerd*
Bij de deur staat Jace. Wat Ben je van plan!
Niks ben je bang van me prinses!
Natuurlijk idioot! Zeg ik weer te zelfverzekerd*
Hij loopt mijn kant op en ik sta op en  een stap naar achter* dan ren ik over het bed naar het deur en zet de slot van iedereen zit in de woonkamer dus zit ik er bij wat gaan we doen wordt er gevraagd* uhhh film kijken roept Kaya wat voor vraagt Khale uhhhh horror roepen Kaya Britt en ik we zitten met alleen de meiden op de bank met een grote deken dicht tegen elkaar aan met popcorn en chips.
De jongens zijn naam buiten voor frisse lucht ik hoop dat ze in zichzelf stikken en dood gaan! Dan hoor ik een vaas in de tuin vallen en we schreeuwen alle drie super hard want op dat moment was er een enge stuk in de film. Na dat we geschreeuwd hebben zitten we alle 3 weer naast elkaar en durven niet te bewegen wanneer Kaya voelt dat ze aan haar haar naar achter wordt getrokken schrikken we ons dood want niemand zat achter het bankje waar we op zaten. Na dat maakte het ons niet veel uit keken verder tot dat het deken zich helemaal naar het andere kant van het huis vloog*
We renden naar de kamer waar ik opgesloten was met Jace* en doen de deur opslot na 10 minuten horen we de telefoon gaan Kaya je telefoon liet me schrikken!!!


################################
Yoooooooo niet bang zijn laat het me weten als iets fout is!!!

💜

😵🔥 High School 🔥😵 NLWhere stories live. Discover now