Gerçekten de çok değişik hissediyorum aslında bu duygu, Bay Jeon'u her gördüğüm zaman içimi buram buram kaplayan bir his.
Uzun boyu, kaslı baldırları, geniş omuzları veya tapılası elmacık kemikleri, sert yapısı.. beni mahvediyor, deli ediyor, onun için çırpınmamı sağlıyor.
Tıpkı şuan olduğu gibi.. kalçalarımın altında hissettiğim çarşafa sürtünmekten o kadar tahrik olmuştum ki çıkan sesler, kalkan penisimi iyice seğdiriyordu, yüzüm zevkli bir hal alırken istemsizce alt dudağımı dişlemeye başladım.
Yanıma gelmesini ve içimi doldurmasını, iri cüssesi altında ezilen bedenimi resmen inlete inlete becermesini istiyordum.
Avuç içlerime doluşan ve yanan bedenimin esiri olarak sıkı sıkı tuttuğum çarşafları çekiştirdim.
Elbette her gördüğüm insana azmıyorum, Bay Jeon'un çok farklı ve eşsiz bir aurası vardı, oturup saatlerce izleyebileceğiniz ya da hayran kalabileceğiniz türden.
Kendinden hiç taviz vermemesi bazen sinirlerimi bozsa bile bugün gösterdiği yakınlaşma ile biraz mutlu hissetmiştim ama daha çok tahrik olmuştum.
Anahtar çevirme sesini işittiğim an sürtünmeyi kestim ve dantelli iç çamaşırımı iyice çekiştirerek doğruldum, heyecanlı bir şekilde, yatağın üzerinde oturmuş ve Bay Jeon'u beklemeye başlamıştım.
Adım sesleri..
-
Bay Jeon:
İyi misin?
Taehyung:
Sanane?
Bay Jeon:
Abartmıyor musun?
Taehyung:
Sanane?
Bay Jeon:
Kaç gün geçti farkında mısın?
Taehyung:
Sanane?
Bay Jeon:
Başka kelime bilmiyor musun?
Taehyung:
Sanane?
Bay Jeon:
Taehyung yeter
Kes şunu
Dört gündür eve gelmiyorsun ve eski hallerin yok? Merak ettim
Taehyung:
Neyimi merak ettiniz, pardon?
Kuzeninizle bir olup benimle beraber nasıl dalga geçtiğinizi mi?
Aptalsınız
Ben size güvenmiştim ve her şeyden önce kalbi olan bir insanım ama siz o zaman kapıyı bir an da açarak yanınızdaki bedenle gülmeye başladığınız da nasıl utandığımı tahmin bile edemezsiniz!

ŞİMDİ OKUDUĞUN
Push The Limits▪ TaeKook
FanfictionJeon Jungkook, iş ortağının evine yatılı kalmak için gittiği sırada arsız bir çocukla karşılaşacağından tamamen habersizdi. "Sınırlarını zorluyorsun." ¤ Texting, smut ¤