Bölüm 12

9.8K 962 350
                                    

Azrail'e tutunduğumda Azelya da Lacey'e tutunmuştu. Aniden binanın önüne geldiğimizde derin bir nefes alarak kaşlarımı çattım. Binaya doğru ilerlerken Lohga kapıda bizi bekliyordu. Ellerini karın bölgesinde bağlamış ve başını hafiften yana eğmişti. Binaya girdiğimizde Lohga gülümseyerek söze girdi.

"Yarın dirilecek olan özel için mi geldiniz?"

Sinir ve alayın biraz karışımını barındıran bir gülümsemeyle başımı iki yana salladım.

"Maes'in dirileceğini haber vermediğin için geldim. Bir açıklaması vardır umarım."

Lohga kaşlarını kaldırdığında 'ne için haber vermemi istiyordun' diye sordu.

"Onu öldürebilmek için mi?"

Bu sorunun cevabını elbette biliyordu. Kollarımı bağladığımda 'gerçekten tuhaf bir varlıksın' dedim.

"Lohga taraf tutmaz. Herkes eşit şartlarda olmalı."

Lohga'nın sözlerine karşılık kaşlarımı daha çok çattığımda 'benim söylediklerime uyuyordun' dedim. Lohga ufak bir tebessüm sunduğunda 'o öncedendi Atalante' dedi.

"Senin varlığınla bina tekrar yüzeye çıkmıştı. Bina sana hizmetteydi ancak döngüler değişti. Bina artık bağımsız."

Lohga parmağını kaldırdığında 've inan bana tek sözünle gitmeyeceğim' dedi.

"Çocukların özel oluşuyla senin döngün bitti ve bina bağımsızlığını ilan etti. Lohga asabi oluşundan yok edildi ve ben sen istiyorsun diye yok edilmeyeceğim. Bunu da belirteyim."

Alayla güldüğümde 'yok edilmeni istemeyecektim zaten' dedim. Lohga aşırı sinirimi bozuyordu. Kafasına geçirmek istiyordum. Tek kaşımı kaldırdığımda umursamaz bir şekilde söze girdim.

"O zaman işini yap da yarın dirilecek olan özeli göster."

Lohga bir süre tepkisizce beklediğinde direkt gözlerinin içine bakıyordum. Odayı aniden değiştirdiğinde duvarda asılı duran tabloya baktım. Sertçe yutkunmama sebep olmuştu.

Bu bir orman özeliydi! Bunu tabloya bakarak bile anlayabiliyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bu bir orman özeliydi! Bunu tabloya bakarak bile anlayabiliyordum. Bakışlarım Azrail'e kaydığında sıkıntıyla derin bir nefes aldı. Lohga o sırada söze girdi.

"Özel Denver ve yardımcısı Akantha. Denver büyü özeli iken yardımcısı fiziksel savaşçıdır. Kendisi bir orman özeli. Bu konuda onunla iyi anlaşman gerekecek. Hırslıdır ancak sende bir tehdit görmediği sürece seni devirmeye çalışmaz. Orman özeli olduğun için başlı başına bir tehdit olacaksın."

Azelya bakışlarını bana çevirdiğinde gülümsedim. Korkacak değildim herhalde. Kimlerle baş etmiştik biz. Bir orman özeline ağlayacak halim yoktu.

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin