Proloog

27.3K 628 125
                                    

*lezen op eigen risico, dit is het tweede boek dat ik ooit heb geschreven. Het is dus niet al te goed en er zitten veel fouten in. Als je je dus snel irriteert aan spel of schrijf fouten dan raad ik het je af om dit boek te lezen.
Ga nu alsjeblieft niet overal op reageren dat ik het verkeerd heb geschreven of wat dan ook want ik weet dat er veel fouten in zitten. Dit boek is nu eenmaal klaar en misschien ga ik het ook nog opknappen ( fouten eruit halen) maar dat zie ik nog wel.

Als je toch besloten hebt om dit boek te lezen: veel plezier! En heel erg bedankt♡ *

Skyler Smith is een 16 jarig meisje. Ze heeft bruin haar, bruine ogen en een bril. Ze woont in Miami en gaat daar ook naar school. Op school heeft ze geen vriendinnen. Dat komt waarschijnlijk omdat ze een nerd is. Nouja, ze is niet echt een nerd. Ze ziet er uit als een nerd maar ze haalt over het algemeen alleen maar zesjes op school. Skyler haat school, het is niet dat ze gepest word ofso, oke soms worden er wel grappen over haar gemaakt maar daar trekt ze zich eigenlijk helemaal niks van aan, maar mensen praten ook niet tegen haar, ze negeren haar eerder... Tijdens de lessen kan ze het allemaal niet echt volgen. En kijkt meestal dan maar een beetje verveeld uit het raam waardoor ze meestal weer een onvoldoende, of net een 6 krijgt.

Skyler heeft een broertje van 4, hij heet james. Hij heeft donkerblond haar( bijna bruin) en blauwe ogen. Hij is echt super schattig en super lief.
Ook heeft skyler nog een andere broer van 17 ( hij is dus 1 jaar ouder) en hij heet Owen. Ook Owen heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Hij is opzich wel oke. Meestal negeert hij skyler gewoon en skyler negeert hem meestal ook, dus ze hebben er allebei geen problemen mee.
De moeder van skyler heet Ashley ze heeft donker blond haar en blauwe ogen. Ze is een schat van een moeder maar kan af en toe ook echt vervelend worden omdat ze te veel strest.
De vader van skyler heet Brian en heeft ook bruin haar met blauwe ogen. Hij is meestal heel vrolijk maar als hij chagrijnig is is hij ook echt chagrijnig...

Je ziet nu dus dat Skyler een beetje verschilt met de rest van het gezin. Niemand heeft bruine ogen, behalve Skyler. Ze heeft het zich wel vaker afgevraagd hoe dat nou kon, maar nooit kreeg ze er echt een duidelijk antwoord op en meestal gingen haar ouders meteen over op een ander onderwerp.
Skyler maakte zich er ook niet echt zorgen over, het zou wel goed zijn of het zal wel gewoon toeval zijn zei ze dus ook iedere keer tegen zichzelf...

Niet wetend dat haar ouders haar iets niet hadden verteld....

********************************************************************
Nou dat was de proloog van dit boek! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Voor de mensen die mijn andere boek nog niet kennen: kijk ook even naar mijn andere boek: " the football princess"

The football princess gaat over een meisje genaamd Kaitlynn, ze is 16 jaar en woont eerst in Nederland (om precies te zijn Amsterdam) maar als haar vader een nieuwe baan krijgt verhuizen ze met hun gezin ( Kaitlynn, Luke ( haar broer) haar vader en haar moeder) naar Miami waar Kaitlynn en Luke naar een kostschool worden gestuurd. Niet omdat iets slechts hebben gedaan maar omdat hun ouders bijna nooit thuis zijn. Ze mogen allebei een naschoolse sport activiteit uitkiezen en Kaitlynn zou dolgraag voetbal willen kiezen maar het is haar verboden door haar vader. Hij vind het namelijk een jongenssport. Ze kan het nu ook niet stiekem gaan spelen aangezien haar broer bij haar in de klas zit... Zou Kaitlynn toch nog een manier kunnen vinden om toch haar droomsport te kunnen gaan doen?

-xxx- love you guys! 💋

Vote en comment als je denkt dat "my secret model life" een leuk boek is.

My secret model life (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu