Hoofdstuk 43 - Quarantatré

14 1 0
                                    

Ze parkeert de Charger en stapt snel uit. Logan staat in de deuropening naar haar te kijken, met een grote glimlach op zijn gezicht. Ze rent naar hem toe en kust hem vluchtig. "Eindelijk thuis."

Hij laat haar binnen en zegt: "Mooie auto Bonnie." Ze glimlacht breed, terwijl ze haar pumps uittrekt. Ze wiebelt met haar tenen en ademt langzaam uit. Logan haalt de hapjes uit de frituur en schudt ze in een schaal.

Hij hoort een rits en draait zich om. Hij ziet Scorpia al wiebelend haar rok uitdoen en ze hangt haar jasje over een stoel. Ze knoopt de blouse los en kijk hem recht in zijn ogen. Hij slikt en staart naar de liefde van zijn leven in zwarte lingerie en sexy kousen.

Ze vraagt: "Café? Of boven?"

Logan zegt schor: "Boven. Als je zo in het café gaat zitten, dan kan ik daar nooit meer werken zonder je zo voor me te zien."

Ze lacht en loopt via het café richting de trap. Logan pakt de fles Amarone, twee glazen en de hapjes. Als hij boven aankomt zit Scorpia met haar benen uitgestrekt op de bank. Hij zet de wijn en hapjes op tafel en schenkt een glas voor haar in. Hij geeft haar het glas aan en schenkt dan ook een glas voor zichzelf in en zet de schaal met hapjes naast haar op de bank.

Hij pakt zijn glas en gaat naast haar zitten, terwijl hij haar benen optilt om ze op zijn schoot te leggen. Hij wrijft met zijn gebroken hand over haar voet en ze staart ernaar. "Logan? Hoe is het gegaan vandaag?"

Hij streelt met zijn hand over haar enkel en zegt: "Goed. Mijn hand doet wel pijn, maar het is te hebben. Ik ben heel blij dat ik hem gewoon kan en mag bewegen. Ik kan er ook gewoon dingen mee optillen en zo. Alleen doppen van flessen draaien gaat niet. Maar daar red ik me met links ook wel mee."

Hij laat zijn hand omhoog glijden naar haar knie en kijkt haar verliefd aan. "Ik had ook heel veel nieuwe klanten. Italiaanse, donkerharige klanten vooral." Hij glimlacht en zegt: "Niet dat ik er iets op tegen heb. Ik heb al aardig wat Gentiles beter leren kennen. En Marco heeft gezegd dat hij wel in het café zou willen werken. Dus ik ga morgen eens uittesten wat hij al weet."

Scorpia glimlacht naar hem en zegt: "Marco heeft ooit een cocktail cursus gedaan en staat in de pizzeria altijd achter de bar. Hij is een beetje verlegen, maar een harde werker." Ze eet een bitterbal en kreunt zacht.

"Hoe was jouw dag Bonnie?"

"Zwaar, maar we hebben echt heel veel voor elkaar gekregen en flink wat mensen aangenomen. Ik heb een PA en een chauffeur en ze wonen allebei in het hotel. Ik heb Ricardo en zijn familie in het hotel ondergebracht." Ze vertelt over Matteo en Logan vloekt.

"Elf? Dat arme mannetje. Wat fijn dat hij bij mamma mag wonen."

Scorpia gaapt en Logan vraagt: "Wat kan ik voor je doen Bonnie? Zeg het me."

Ze drinkt de laatste slok wijn op en eet nog een hapje. "Zou je me haten als ik zou zeggen dat ik wou slapen?"

"Oh Bonnie, ik zou je nooit kunnen haten. Hoe durf je dat te vragen?"

Hij rolt haar kousen af en Scorpia doet haar beha uit. "Ik heb de hele dag uitgekeken naar alleen zijn met jou en nu ben ik zo moe..." Logan trekt haar op schoot en legt haar het zwijgen op door haar te kussen. Scorpia trekt zijn shirt uit en streelt met haar vinger over zijn tatoeage.

Hij kust de hare en zegt: "Kom Bonnie. We gaan lekker slapen." Ze gaat staan en hij loopt met zijn handen op haar heupen achter haar aan. Ze laat zich op bed vallen, gaat op haar zij liggen en trekt haar benen op. Hij kruipt achter haar en slaat zijn arm om haar buik. "Welterusten Bonnie. Slaap lekker." Ze geeft geen antwoord meer, want ze is al in dromenland.

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu