aku bencikan orang yang lemah dan miskin macam dia

dia patut mati !! aku rasa puas tengok dia merayu-rayu minta dilepaskan

mesti omma dia kemurungan sepanjang hidup HAHAHA

_____________________________

betul ke apa yang aku tengah baca ni ? tanpa membuang masa , aku teruskan menyelak helaian kedua

______________________________

16 June 2013

nama : Kim Jongnam
Jantina : lelaki
umur : 57 tahun
ketinggian : 159 cm

orang tua yang selalu menyusahkan aku , selalu menumpang tandas private aku dan tak pernah nak bersihkan semula najisnya

kenapa kerja aku terlalu hina untuk sentiasa bersihkan tandas awam milik aku hampir setiap hari ?

dasar orang tua gelandangan yang menyusahkan

dia patut mati !
_____________________________

hampir semua muka surat penuh dengan nota tulisan , jadi aku memutuskan untuk melihat helaian yang paling hujung

_______________________________

21 April 2019

nama : Yeo Hwanju
jantina : perempuan
umur : 23 tahun
ketinggian : 164 cm

perempuan ni pekerja cafe

alasan aku bunuh perempuan ni? dia tak habis-habis mahu menegur aku di cafe seakan mahu aku menjadi boyfriend nya

kau rasa aku ada masa untuk fikir pasal perempuan?

lagipun dia yang cari nahas

puas rasanya bila aku dapat membunuh
________________________________


ini juga helaian yang latest dia menulis dalam diary ini , dan paling mengejutkan ini tarikh semalam

❝ berita terkini , semalam tanggal 21 April 2019 berlaku kes bunuh diri ❞

kedengaran berita itu menarik perhatian aku , terus aku mencapai remote tv dan kuatkan volume televisyen

❝ Yeo Hwangju , perempuan , yang berkerja di cafe starbuck berdekatan dengan kota itaewon ini dijumpai mayatnya tergantung , tangannya dikelar sebanyak 3 goresan ,

perempuan ini juga memakan pil tidur yang berlebihan sebelum menggantung dirinya sendiri , bukti lebih kukuh , terdapat surat yang ditinggal oleh perempuan ini sebelum dia membunuh diri yang menyatakan hidupnya tidak bererti lagi dan lebih baik mati , jadi polis membuat kesimpulan , kes ini ialah kes bunuh diri ❞

trtttttttt trrrttttt

tiba-tiba saja phone aku berdering , seseorang menelefon aku , aku on kan phone dan terpapar

Jeon Jungkook
+82-7690-****

accept | decline

ー d i a r y ー

[C] d i a r y  。short storyWhere stories live. Discover now