Bölüm 22: Haziran Gecesi

16.7K 2.1K 3.4K
                                    

Bölüm biraz geç geldi çünkü yeni bir omegaverse yazmaya başladım. Yakın zamanda ilk bölümünün duyurusunu yapacağım :3

Artı olarak, bu bölümden oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirimmm... Keyifli okumalar *sonsuz kalpler*

-----------

Jungkook, önüne doğru itilen kutuya göz ucuyla baktı. Henüz bugün tanıştığı dedektifin bürosundaydı. Dedektif kadının tilkiyi andıran gözleri bilgisayar ekranından ayrıldığında son flash belleği de kutunun içine fırlatmıştı. "Doksan sekiz." dediğinde sanki dakikalardır koşuyormuş gibi derin bir nefes alıp verdi.

"Görüntünün bulunduğu klasör doksan sekiz olarak adlandırılmıştı. Toplamda doksan sekiz klasör ve doksan sekiz video bulduk. Mükemmel, muhtemelen hiçbir işimize yaramayacak bu sayılar."

"Doksan dokuz numaralı flash bellek önceden verildi. Arabamın içindeydi." dediğinde birkaç saat önce dedektife anlattığı şeyi tekrar etmekten başka bir şey yapmıyordu.

"Doksan dokuzun sizin için bir anlamı var mı? Örneğin doğum tarihinin son iki rakamı, uğurlu sayınız, forma numaranız... her neyse işte, sizin için bir şey ifade ediyor mu?"

"Hayır, benim için hiçbir şey ifade etmiyor."

"O halde bir tanesinin eksik olduğunu söyleyebilirim."

"Evimi yeterince iyi aramadım, ancak benim evimden daha iyi aranması gereken bir yer daha var."

"Neresi?"

"Kayıp Park Jimin'in arkadaşı olan Jung Hoseok'un evi. Görüntülerde gördüğünüz Jeon Jungkook isimli şahısla arkadaşlardı."

"Bunu nereden biliyorsunuz Bay Jeon?"

"Size söyledim, Jeon Jungkook benim arkadaşımdı. Ayrıca Jeon Jungkook'tan kalan bir anahtarlık var benim elimde. O anahtarlığın aynısını Jung Hoseok'ta görmüştüm. İkisinin sıkı arkadaş olduğunu doğrularsanız işiniz kolaylaşır. Jeon Jungkook, arkadaşları tarafından ihanete uğramış zavallı biri."

"Fakat siz de Jeon Jungkook'un arkadaşısınız. Üstelik isimleriniz de aynı." Arkasına yaslandı ve kollarını göğsünde birleştirdi. Jungkook'u şüpheci gözlerle izlerken, "Neden bu cinayete karşı yıllardır bu kadar ilgili davrandınız?" diye sordu. Elbette bu soruyla yetinmedi ve merakı yeni soruları beraberinde getirdi, "Herkes unutmuşken neden Jeon Ailesinin anma töreninde kürsüye çıkıp zavallı oğlanın ölümünden bahsettiniz? Anlayamıyorum, Bay Jeon... neden bu kadar ilgilisiniz? Bu video neden direkt sizin evinize geliyor?"

"Çünkü haksızlığa karşı sessiz kalmadım. Katiller bunu fark ettiklerinde peşime düştüler."

"Kameralar karşısındaki bir cinayet, sekiz yıl boyunca saklı kalmaz. Özellikle de internet gibi bir ortama düştüyse... Bana kalırsa katillerden biri her şeyi avucunun içine aldı. Bütün bu sekiz yıllık süreci, sizin kanıtlara ulaşmanızı ve daha nicesini uzaktan kontrol ediyordu. Haksızlığa karşı sessiz kalmayan tek kişi olduğunuzu söylediniz, katiller bunu yıllar önce fark etmiş olmalı. Sizi uzaktan izliyorlardı ve doğru vakti bekliyorlardı. Kulağa uçuk gelebilir ama bence içlerinden biri sizi koruyordu."

"Bir katil tarafından korunacak ne yaptım ki?"

"Ona bir iyilik yaptınız, belki de hiçbir şey yapmadınız fakat o kişi sizi seviyor. Sizin uzun yıllar boyunca güvende olmanızı sağladı. Şimdi ise işler değişti. Güvende olmanızdan daha büyük bir amacı var."

"Sözleriniz direkt olan Park Jimin'i suçlu gösteriyor. Bunun farkındasınız değil mi dedektif?"

"Elbette farkındayım. Sizin hikayenizi dinlediğimde zaten kafamdaki baş şüpheli Park Jimin olmuştu. Ancak sizi uyarmak zorundayım, biraz önce de söylediğim gibi elimizdeki bütün kanıtlar kontrol altında. Bir veya birkaç kişi bu kanıtları bilerek önümüze sunuyor. Sizi koruyan kişi bu zamana kadar sırf bu iş için sizi korumuş olabilir. Halk sizi tanıyor, Bay Jeon. Genç olmanıza rağmen çok fazla hastanız olmuş ve internet sizin hakkınızda iyi yazılarla dolu. Karşıma geçtiğiniz zamanda temiz yüzlü bir genç adam görüyorum. Saydığım bütün durumlar sizin sözlerinize bir değer katıyor. Siz böyle biri olduğunuz için bana ne anlatırsanız inanmaya başlıyorum. Katil veya katiller de bunu biliyordu, sizin halkın üstündeki gücünüzün farkındaydılar."

Save It Til Morning | TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin