🌹19🥀

12.4K 708 873
                                    

Ya ben hep mi sınır koysam ne yapsam? Normalden fazla beğeni geldi ayol. Çok mutluyum cidden öğlen olmadan sınırın geçeceğini düşünmemiştim. Bi uyandım aaaa sınır geçilmiş yb istenitor. Ve beğeni 21 olmuş daha 9 saatte. Şok oldum.

Bu kadar geç gelme sebebim işim çıktı ve uzun bir bölüm yazmaya çalıştım. Özür dilerim. Ama uyumazsam sahurdan sonrada bölüm gelebilir.

Ama atmasam mı çünkü ard arda 16 ve 17yi attım 16 az okundu ve beğenildi. 17 normal. Düşünmeliyim.

Neyse uzattım.

Şu gülleri açıklayayım. Normal 1.bölüm falan yazacaktım ama  dedim ki değişik olsun bende emojilere girdim güllerin oradayken hikayeyi baştan aşağı düşündüm ve güller gözüme çarptı.
🌹Bu Jungkook'un yeşeren umutları anlamına geliyor.
🥀Bu da yavaşça tükenen umutlarını anlatıyor.

Mezar gülü değildksösöös🤭

Sizce anlamı iyi olmuş mu?

Yaa sizi seviyorum cidden.

Teşekkür ederim destek olan herkeze. Öpüyorum veeee...

İyi okumalar 💜

Jungkook gelen kurşunlarla yere yığılmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jungkook gelen kurşunlarla yere yığılmıştı. Yoongi'nin aklına şoktan onu tutmak gelmemişti. Ama Taehyung onun gibi donup kalmamış ve omegasına doğru koşmuştu. "Hayır! Hayır!" diye bağırarak omeganın yanına giderek yanına çöktü. Başını elleri arasına alarak bacağına koydu. "Güçlü ol Jungkook. Dayan. Bak hemen evimize gideceğiz ve kurtaracağım seni. Söz veriyorum bu sefer sana ve bebeğimizin başına bir şey gelmesine izin vermeyeceğim." demişti hızlı hızlı. Gözünü zor açık tutan Jungkook Taehyung'a baktı. "Öl-ürsem lütfen bebeğimizin ya-şaması için elinden geleni yap T-taehyung. "

" Jungkook hayır! Hayır öyle deme! Ölemezsin! İzin vermem!" diye bağırmıştı. Halbuki hissediyordu Jungkook'un ne kadar canı acıdığını. Aniden itilmesiyle Taehyung başını kaldırdı. "En büyük zararı ona sen veriyorsun salak! Şimdi de onu öldüreceksin. Hemen bir hekim gerekli bize." demişti.

"O zaman çağır. Buraları bilmiyorum."

"Burada hiç hekim yok ki!" dediğinde Jungkook'uda bir telaş kaplamıştı ama bu telaş bebeği içindi. O ölsede bebeği yaşamalıydı. Taehyung bir hışımla Jungkook'u kucağına aldı ve askerlere doğru koştu. "Aç kapıyı! Aç!" diye bağırdı. Askerler hemen at arabasının kapısını açtılar. Taehyung kucağında omegasıyla içeri girdi. Yoongi arkasından gelmişti. "Sen giremezsin." dediğinde asker, Yoongi Taehyung'a döndü.  "Ya bende gelirim yada Jungkook'u götüremezsin."

"Lanet olsun bin hadi. Hemen gitmeliyiz." demişti. Bir bebek misali Jungkook'u kucağına yatırdı. "Jungkook güzelim lütfen lütfen dayan bak buradayım. Artık yanındayım." demişti. Yüzünü seviyordu. Ama elleri öyle titriyordu ki...

  미안해/ SORRY ~~TaeKook ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin