teşekkürler.

2.2K 159 73
                                    

Merhaba, sanırım kimse böyle bir şey beklemiyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Merhaba, sanırım kimse böyle bir şey beklemiyordu. Ya da bazılarınız bekliyordu ve eli kulağında diye düşünüyordunuz.

Birkaç kez çıtlattım ama heyacanı kaçmasın diye bahsetmekten hep kaçındım final konusunda.

Neyse umarım son bölümden sonra hâlâ bu bölümü okuyan birkaç kişi kalmıştır.

Şimdi ben burada neyden bahsedeceğim peki? Biraz bu kitaba nasıl başladığımdan, sizinle nasıl ilerleyip nasıl bitirdiğimden bahsedip kapatmak istiyorum.

Kitaba ilk kez yarıyıl tatiline başlamadan son sınavıma birkaç gün kala başladım. O sıralar çok fazla abo/omegaverse fic okuyordum ve aklıma hiç taejin omegaverse fici olmadığı geldi, türkçe olarak.

Daha sonra bunu düşünürken birdenbire aklıma acaba böyle bir kurgu hiç yazıldı mı dedim. Omeganın deli olduğu vb. Okuduklarım arasında hiç yoktu. Bu yüzden hemen yazmak istedim. Çok hevesliydim ve girişi yaptıktan birkaç saat sonra ilk bölümü yayınladım.

Ondan sonra ilk zamanlar ara tatilde olduğum için resmen 3 gün art arda 3 bölüm yayınladığım zamanlar oldu. Bir gün sabah akşam yeni bölüm attığım günler oldu. Çünkü kurgu aklımda oturmuştu.

Daha ilk başından Taehyung ve Seokjin'in rut ve kızışma dönemlerinde karşılaşacağı, alfanın omegayı kabul edeceği sonradan deli olduğunu öğreneceği... Taehyung'un neden böyle olduğu, acele edip mutluluğa ulaşmak isterken bedel ödemek zorunda kalmaları ve bugün yazdığım final.

Bunları hepsi ilk defa bir kitabımda belliydi ve elimden geldiğince bunları bölümde yazıp sizlerle buluşturmaya çalıştım. Öyle ki bir bölümde de bahsettiğim gibi ben Elazığ'da yaşıyorum ve 23 Ocak'ta yayınladığım bir bölümden sonraki akşam büyük bir deprem yaşadım.

Gerçekten toplanmak ve kendimize gelmek çok zordu ama beni o karanlık ve korkunç günlerden azıcık da olsa çekip alan şey bu soft kurgu ve sizin güzel desteğiniz oldu.

Kitabımın ilk bölümünden beri yorum yapan, düşüncelerini yazmaktan çekinmeyen ve benimle, kitabımla birlikte büyüyen bir avuç kişi vardı. Hâlâ varlar. Onları ve kullanıcı adlarını ismim gibi aklımda tutuyorum şimdi. Bazen bir bölüm attığımda ve onlar günlerce gelmediğinde acaba okumadı mı veya bildirimi gitmiyor mu diye mesaj atıp haber verdiğim bir avuç küçücük aile olduğum kişi vardı.

Onları her bölümde, her paragrafta dört gözle bekledim.

Şimdi kocaman bir aile olduk, bazen sıkıldığımda ve artık okul başladıktan sonra okuldan gelip bölümleri yazıp sizlerle paylaşırken sadece okuyup geçenleri uyarmak adına sınır bıraktım. Aslında bu kitapta sınır hiç olmayacaktı ama tek istediğim kitabım hak etmiyorsa bile emeğimin karşılığını almaktı.

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin