1. -A csontvázak éledése

11 2 0
                         

Az én nevem Kyle. Sok dolog történik itt. De van egy kis segítségem. Mióta kitört a baj, az emberek megbolondultak, aztán elkezdtek kb. egy hónappal kesőbb csoportokba verődni. Ebből lettek a Vadász-, a Túlélő-, és a Vándorcsoportok. De menjünk inkább az elejére.

Minden nyugodt volt az elején, de egy este fehérséget láttam. A reggel pedig már egy kész rémálom volt. Mert az este a földből meg a sírokból kibújtak fehér valamik. Skeletonok. Szóval reggel arra ébredtem hogy mindenki eszeveszetten rohangált a házban. Én kérdeztem Anyáékat, hogy mi ez, ők pedig mondták hogy csontvázak rohanják le az embereket és hallottam hogy verik az ajtót. Ők pedig mondták hogy az egy csontváz és be akar törni hogy megöljön minket. Amúgy csak egy anyukám meg egy apukám van. Velük élek egy kertesházban Londoban. Üzentem a barátaimnak:

Kyle: Nálatok is vannak csontik?
Liam: Aha.
Angela: Vannak.

Ők a két legjobb barátom.
A titkos járaton (ami össze köti a barátaim házát az mienkkel) idejöttek. Ugyanis még anno Angi apja, és az enyém ástak egy kis járatot a házaink alatt, amin át tudtunk járkálni a másikhoz. Elég sok idő volt, de mivel majdnem egymás mellett lakunk, nem kellett olyan messze ásni.

Kiderült, hogy a barátaim szüleit elkapták a csontvázak.
Lementünk a járatba és pont akkor tudtak betörni a csontik. Öten ácsorogtunk lent a járatban, mert ugye Anya és Apa is velünk volt.

Egy-két órát vártunk lent, aztán kinéztünk. Minden szanaszét volt hányva a házban. Legalább volt egy kis kaja amit ehettünk.
Mikor Angi kinézett az ablakon, semmi sem volt kint. Csontvázak se, emberek se.

De ennyi élelemmel esélyünk sincs a túlélésre. Ki kell mennünk a városba. Én rögtön vállalkoztam rá, de Anya meg Apa azt mondta, hogy ők mennek, mert mi még túl fiatalok vagyunk, és bajunk lenne. Már egy napja várjuk őket de semmi...

A borítót, és a képeket köszi Moon_girl52

Skeleton ApocalypseWhere stories live. Discover now