Del 6

1K 46 1

Da vi omsider hadde kommet oss til studioet var vi ca 30 minutter for sene. "Hvor ble det av dere da?" Spurte Liam litt bekymret.

"Sorry, men søsteren min prøvde å voldta men på veien" sa Harry med et glis å så på meg. Jeg bare himler meg øynene.

"Siden når ble det å ta bilnøkklene ut av en annen persons baklomme, det samme som å prøve å voldta en person?" Spurte jeg Harry med er drepende blikk. De andre begynte bare å le av oss, jeg begynte å le litt jeg også.

"Har dere startet?" Spurte Harry som tydelig trodde at de sulle være ferdig med hele albumet når han ikke en gang var der.

"Nei, det har vi ikke Harry. Vi kunne ikke starte når du ikke var her så vi har ventet på at du skulle komme. Det er tydelig at du ikke har noe respekt for andres tid, i det hele tatt." Små ropte Zayn.

"Jaja du trenger ikke å skrike til meg!" Ropte Harry tilbake av funn kraft.

"Jeg skrek ikke", sa Zayn rolig tilbake.

"Ok, nå må vi begynne å spille inn. Bare gå inn i innspilligs rommet", sa en fyr som sikkert var en plateprodusent eller noe imes han pekte på et rom like ved. Guttene gikk lydig inn og tok på seg noen høretelefoner.

Det var drit kjedelig å sitte å høre på de spille inn sangene på nytt og på nytt og på nytt.....

Så falt jeg ned fra stolen og alt ble svart.....

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Takk for alle som leser denne historien! 132 lesere, jeg er sykt glad☆
Kan dere pleace lese min andre historie også? Jeg startet nettopp med den. Blir veldig glad hvis noen gidder å lese den☆☆☆

StepbrotherRead this story for FREE!