6-KİTAPLARDAKİ ARKADAŞLIK

982 820 234
                                    

Atlas'tan

Mekan dediğim de spor salonuydu bu spor salonu yakın bir arkadaşımındı bir zamanlar girdiği maçta kalp krizi geçirip öldükten sonra çalıştıracak kimse olmadiğından ben sahip çıkmıştım.

Bana da bir nevi stres atma mekanı oluyor ve iyi geliyordu.Mekanda boks,kigboks, tekvando ,judo,muaythai gibi sporlar öğretiliyordu.Kızlar da genelde mekanda oluyordu ve genelde savunma sanatlarına ilgiliydiler.Mekana girdiğimde herkes kendi halinde spor yapıyordu.Beni gören birkaç kişi selam verip geçiyordu ben de odama doğru geçtim.

Kum torbam beni özlemiş olmalıydı.Çocukları beklerken canımın sıkıntısını gidermenin bir zararı olmazdı herhalde.

Kıyı'dan

Eve geldiğimde evde yabancı birinin olduğunu görerek şaşırdım.Bir kadın bana bakıp gülümseyerek "Kıyı Hanım ben evin yeni yardımcısıyım bundan sonra ben sizinle birlikte olacağım" demişti.Kadın çok sevecen birisine benziyordu orta yaşlı ,hafif kilolu biriydi.İsminin Neşe olduğunu öğrendiğimde isminin tam olarak da onu yansıttığını farketmem uzun sürememişti.

Biraz konuşmuş ve iyi anlaşmıştık.Dayımla çıkacağım yemek aklıma geldiğinde hazırlanmak için odama çıktım.Nereye gideceğimi bilmediğim için her ortama uyum sağlayabilecek siyah tulumumu ve siyah stilettolarımı giydim.Saçlarımı sabah örmüştüm örgümü açtığımda tam da istediğim görüntü oluşmuştu.

Rimel ,göz kalemi ve çilekli dudak koruyucumu sürüp son kez kendime baktım gayet güzel gözüküyordum.

Rimel ,göz kalemi ve çilekli dudak koruyucumu sürüp son kez kendime baktım gayet güzel gözüküyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aşağı inip dayıma mesaj attım.

Gönderilen:Yakışıklım
Nerde buluşuyoruz.İşlerin bitti mi :)

Mesajı gönderdikten sonra mutfağa gidip bir bardak su alıp tekrar salona döndüm telefonumun zil sesini duyunca hemen açtım.Dayım kapıda beklediğini söyleyince hemen çantama telefonumu da koyup evden çıktım.

Dayım arabasına yaslanmış beni bekliyordu.Beni görünce bir bakıp "şirin kız halinden hiç çıkamayacaksın değil mi" diyerek saçımı karıştırmaya kalktı hemen kaçıp ona sinirli bakışlarımı gönderdim.

Hemen arabaya bindim o anda benim ardımdan binmişti.Arabaya bindiğinde bile o uyuz olduğum gülüşü hâlâ aynıydı.Yol boyu kimse konuşmadı sadece Mehmet Erdem'in o güzel sesi arabayı doldurmuştu.Gideceğimiz yere vardığımızda restorana dışarıdan bir baktım.

BENİMLE KAL( Düzenleniyor..)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin