♡ 𝐑𝐔𝐋𝐄𝐒/𝐏𝐀𝐘𝐌𝐄𝐍𝐓

284 48 26
                                                  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mun lupa nak intro dekat chapter tadi heheh

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mun lupa nak intro dekat chapter tadi heheh.

nama mun, Mun. Boleh panggil Mun♡.

Mun akan gunakan photoshop/ibispaintx untuk mengedit segala cover yang korang minta.

P/s : Baca rules dan payment leklok oke?♡

P/s : Baca rules dan payment leklok oke?♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


i. follow mun and my sec acc  leority permanently. don't be shy to ask me for followback.

ii. wajib letakkan graphic shop ini ke dalam reading list dan library korang semua.

iii. Jangan request kat sini kalau korang dah request kat gs lain.

iv. Don't claim my artwork as yours.

v, Hanya terima buku yang diterbitkan sahaja.

vi. Bawak bersabar. Mun bukan robot hiks. Mun pun ada hw untuk disiapkan ;-;

vii. Guna poster yang mun buat ni selama seminggu atau dialu - alukan lebih teheee.

 Guna poster yang mun buat ni selama seminggu atau dialu - alukan lebih teheee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

i. Follow me and my sec acc leority permanently.

ii. Wajib tag mun kat synopsis/description story korang.

Contoh; cover by @/munflex

iii. Wajib vote semua chapter mun punya portfolio heheh.

•••

Susah ke senang rules dan payment tu? Kalau susah cekiklah mun ;-;

Susah ke senang rules dan payment tu? Kalau susah cekiklah mun ;-;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ugh!Where stories live. Discover now