-2.Bölüm-

77.5K 3.1K 4.8K
                                    

HERKESE MERHABA 2.BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM UMARIM BEĞENİRİSİNİZ:)

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM XD

ŞU AN SAAT KAÇ? YAZIN BAKALIM👊

Eceyle tanışmıştım çok iyi bir insandı gerçekten.Başka bir oda arkadaşımız da vardı.Adı sılaydı.Üçümüz beraber kalacaktık.

Sıla ve Ece okulun popüler kızlarındandı onların dediğine göre bende popüler olacaktım.Ben kim popüler olmak kim diye düşündüm.Kızlarla uğraşan bir erkek gurubu vardı.Hatta gurubun başı olan Bora adındaki şahıs okul müdürümüzün oğluydu.Onun yanında Arda ve Mert.18 yaşındaydılar bir sene sınıfta kaldıkları için 11.sınıflardı.Sılanın dediği şeye kahkalarla gülüyordum resmen.

"ya işte kanka Mert malı Ardayla Borayı yalnız bırakmamak için sınıfta kalmış.Çok zeki kedisi ama kullanamıyor."ben kahkalarla gülerken bana kanka demesi çok hoşuma gitmişti.Çünkü beni hemen benimsemişlerdi.

"kanka sen sınıfını biliyor musun?"diye sordu ece.

"11/C"dedim gülümseyerek umarım aynı sınıfta olurduk.Olmazsakta babamdan rica edebiliridim.Kızlar birbirine bakıp güldüler ve aynı anda "aynı sınıftayız"diye bağırdılar.

Gülerek ayağa kalktım.Dolaba yerleştirmem gereken kıyafetlerim vardı.Bavulu yatağımın üstüne bıraktım ve fermuarını açtım.Annemin üst tarafa koyduğu ilaç çantası ve makyaj çantamın üstüne bıraktım.Kızların yardımıyla bitirmiştik.Ece ilaç çantamı eline alırken bu ne der gibi bakıyordu.Gülümsedim.

"astım hastasıyım ben kızlar oda ilaç çantam"dedim.

"geçmiş olsun kanka bu konuda sana daha dikkatli davranmamız gerekiyor"dedi sıla.Ecede ona katıldı.Ben gülümserken "teşekkür ederim kızlar alışığım ben bişey olmaz bana" dedim ve ilaçlarımı yatğımın yanındaki komidinin çekmecesine koydum.Saate baktığımda 18:48 olduğunu gördüm çok yorgundum ama yarın okula gideceğim için duş almam gerekiyordu.

"kızlar ben bir duş alsam çok iyi olur yorgunum da zaten"dedim esneyerek.

"yemeğe inmeyecek misin? "diye sordu Ece.

Başımı olumsuz anlamda salladım ve duşa doğru yöneldim.Saçlarımı şampuanlarken"biz yemeğe iniyoruz" diye bağırdı sıla.Suyu kapattım ve "tamam" diye bağırdım.

Duştan çıkıp Kirazlı geceliklerimi üstüme geçirdim ve saçlarımı kuruttum.

Duştan çıkıp Kirazlı geceliklerimi üstüme geçirdim ve saçlarımı kuruttum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Aryanın geceliği)

Kendimi yatağıma bırakırken yarının güzel geçmesi üzere gözlerimi yumdum.

*****
Sabah alarm sesiyle uyandım.Elimi telefonuma uzatırken okula lanet ediyordum.Şu okulu çıkaranın gelmişi geçmişini tövbe estağfurullah...

KOLEJHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin