Del 5

1.1K 48 3

Da jeg våknet opp begynte jeg bare å le. Alle sammen sov i hver sin rare stilling imens filmen fortsatt viste en sånn meny side og spilte musikk. Jeg tok opp mobilen opp for å skjekke klokka. 10:30 viste den, oj jeg har sover lenge. Jeg reiste meg opp og da falt Niall sammen for ham hadde vilt hodet sitt oppå hodet mitt.

"God morgen" sa han med en skikkelig morgenstemme.

"God morgen til deg å", svarte jeg.

"Skal vi lage frokost?" Spurte Niall.

Jeg nikket som svar, også gikk vi ned å begynte å lage pannekaker.

Etter ca 30 minutter var vi ferdig med å lage pannekaker.

Når klokka var ca 2 måtte guttene i studio.

"Maria, pappa sa at jeg måtte spørre deg om å bli med i studioet. Så vil du bli med?" Spurte Harry med et tomt blikk i øynene. Man kunne se at han virkelig ikke brydde seg om jeg skulle bli med eller ikke.

"Ja når drar vi?" Svarte jeg.
Harry skjekket klokka og stirret på den en stund før han svarte "eh... vi skulle vært det for ca 10 minutter siden" svarte han.

Jeg nikket og gikk ut i gangen for å kle på meg. Da jeg var ferdig med å kle på med tok jeg en kikk på Harry som sto forran speilet og fikset håret sitt.

"Kommer du snart eller?" Spurte jeg irritert Harry.

"Ja, bare 5 minutter til jeg må bare bli ferdig med håret", sa han mens han fortsatte å fikse høret sitt. Jeg bare himler med øynene.
Jeg tok hånden i baklomma til Harry for å få tak i bilnøkklene som lå der.

"Prøver du å 'grabbe' rompa mi eller?" Spurte Harry med et smil som gjorde at jeg kunne se smilehullene hans som egentlig var litt søte.

" Nei din pedo, jeg skal bare ha bilnøkklene" svarte jeg imens jeg vifter med nøkklene forran han.

"Særlig... Du ville bare ta på rompa mi, men vi kan ikke bli sammen for foreldrene vår er sammen. Så sorry find deg en annen gutt som har like fin rumpe som meg.... Selv om det kan bli vanskelig" sa han. Jeg bare himler med øynene og gikk ut til bilen.

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
10000000 takk for 85 lesere. Jeg er utrolig glad for å ha fått så mange lesere på så kort tid

StepbrotherRead this story for FREE!