14. Bölüm Sürtük

8.6K 337 25
                                    

1000 okuyucu geçtik!!! Bu benim için gerçekten büyük bir şey çünkü ilk kitabım ve ilk deneyimim, çok tanınan biri de değilim. Sadece gerçekten mutlu oldum :D Hatta 1000 değil 1006 kişi :DD asfdas neyse bokunu çıkarmamak lazım. Bölümde yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın, biraz kısa bir bölüm oldu. Yarın zaman bulabilirsem çok ama çok uzun bir bölüm yazıcam. Yarın olmazsa en geç Pazartesi yayınlarım. Bir de multiye karakterleri koydum ama bayan karakterimden pek emin değilim siz bana tavsiye verirsiniz diye umuyorum.. Yeni kapağımız için @GoddessDarkness'e çok teşekkürler. Bölümümüz @mileynaz arkadaşımıza gelsin. İnşallah azda olsa beğenirsiniz.

KEYİFLİ OKUMALAR!

                                                                                                        Öpücükler ve bukleler..

Zeytinden..

Kapıyı yavaşça araladım ve gördüğüm görüntüyle ağzım açık kaldı. Asi'nin arkasından biri kollarıyla onu sarıyordu, kim olduğunu göremesem de az çok tahmin edebiliyordum. Yavaşça yatağın arkasına yaklaştım, şaşırmadığım manzara karşımdaydı. Burcu ona sarılıyordu. O kadar sinirliyim ki şu an burnumdan soluyorum. O sürtük orda olmamalıydı(!) Ora da ben olmalı onu ben sarmalıydım. O benim olmalıydı, onlardan zaten şüpheleniyordum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum. O sürtük onu sevdiğimi biliyordu, bunu nasıl yapabilir.. Ona öyle şeyler yapıcam ki pişman olucak... Ah, öldün sen sürtük! 2 dakika içinde aklıma gelen hain planı kurgulamak için, sessizce odadan çıkıp evi hızlı adımlarla terk ettim ve beni sıcak yatağımız da bekleyen Kuzey'in yanına döndüm.

◘•◘•◘•◘•◘

Burcudan..

Sabah uyandığım da Asiyle burun burunaydım, buda neydi böyle. O uyuz, odun, pislik, sapık çocuktan eser yoktu. O çok farklıydı, çok masum görünüyordu.. Harika gözleri ve kusursuz yüz hatlarını dalgalı saçları tamamlıyordu. Gözleri olmadan sert ya da alaycı bakışlarıda olmuyordu. Ve yüz ifadesinden huzurla uyuduğu her halinden belliydi. Belime sarılı olan kolunu umursamadan ona sürünerek daha çok yaklaştım.. Yaklaştım ve yaklaştım.. Şimdi benim sayemde vucutlarımız değiyordu, bunu o uyanıkken yapsam büyük ihtimalle dalga geçer beni utandırırdı. Onun yanında çocuk gibi kalıyor olmam benimle kolayca alay etmesine yetiyordu zaten. Alt dudağımı merakla dişlerimin arasına alırken kolumu başına doladım ve sakince saçlarıyla oynamaya başladım. Ah, kusursuz yüzüne baktıkça dayanamayarak burnuna küçücük bir buse kondurdum.. Bunu yaptıkça durup durup gülümsüyordum. Nedenmi yapıyorum? Hiç bir fikrim yok, niyemi gülümsüyorum? kesinlikle yaptığım bu şeyler hoşuma gidiyor. Alt dudağımı daha sert bir şekilde dişlerken bir anda acıdığını hissettim ve acıyla yüzümü kırıştırıp dudağımı yaladım tam o sırada Asi gözlerini ani bir şekilde açarak dudaklarıma bir buse kondurdu. BUDA NEYDİ ŞİMDİ!

''Öpiyim de geçsin dedim'' bunu derken hiç uykulu olmadığını fark ettim yoksa yaptığım her şeyi görmüşmüydü! Sabah sabah kızarma vakti..

''Hemen kızarma yaptığın bütün o burun öpme şeylerini görmedim'' dedi gülerek. Bu çocuk beni delirticek...

''Niye başta gözlerini açmıyorsun ki?''

''O zaman kendin olamıyorsun''

''Ben hep kendim gibiyim.''

''Hayır benden hoşlandığını kabul etmiyorsun. İnatçı keçi''

''Senden hoşlanmıyorum, sen benden hoşlandığın için benimde senden hoşlandığımı düşünüyorsun''

''Komik kız sabah sabah keyfimi yerine getirdin''

BELALI SERSERİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin