M.L 3.42

9.2K 863 150
                                    

Mısra bebeğimin elbisesi yukarıda var. Medyada yer alan şarkı Mısra'nın isteği olan şarkı. Dinlemenizi tavsiye ederim. Sebebini anlayacaksınız. İyi okumalar. Yorumlarda konuşuruz devamını.

Padişah düğünlerine benzeyen bitmek bilmeyen düğün haftasında after night gecesindeyiz. Dün eve geldikten sonra sevgili müstakbel şerefsiz kocam mesaj atmış.

'Çok güzeldin cümlesini bana betimleme yapsana Mısra. Ben bildiğim bütün kelimeleri unuttum çünkü. Yine anasını siktin ortalığın.'

Kendi betimlemesi küfürle oluyor zaten. Cevap vermek yerine 'Günaydın' yazdım. Çünkü neden yazmayayım? Dansöz muhabbetinden dolayı kızgınım hala ona. Suçsuz olabilir ama olan oldu.

Kahvaltı yaparken instagram hesabımıza girdim. Paylaşılanların, yazılanların haddi hesabı yoktu. Özellikle dans şovumuzu kim çekip koyduysa yüzlerce yorum gelmişti altına. Ki evet, mütevazi davranmayacağım. Gerçekten çok güzel olmuştu. İzlediğimde bir kez daha beğendim.

Bugün kısmetimizde Kat 3 denilen mekan vardı. Asil, Petek abla ve ben giyinmeye başlamıştık. Saçımı bu sefer arkaya doğru salaş bir şekilde ördüm. Dağınık olsun istemedim. Çünkü bugün giyeceğim elbise beyaz püsküllüydü. Boyu bileklerimden biraz yukarıda duruyordu. Omuzları askılı, çok kibar bir elbiseydi. Altına bronz renk bantlı topuklularımı giyip, hafif bir makyaj yaptım.

Petek abla doğal sarı saçlarını açık bırakmış, diz altı siyah bir kalem etek giymişti. Ela gözlerine de simsiyah bir makyaj yapmış, çok hoş görünüyordu. Asil boku gri gözlerine uyumlu gri gömlek, siyah pantolon giymişti.

Bok kafalı reis geldiğini mesaj attığında çıktık evden. Herkes kendi arabasıyla gidecekti. Beyaz salaş, yazlık gömleğinin üzerinde siyah küçük çapa desenleri vardı ve altına lacivert keten pantolon giymişti Aykut. Şerefsizlik kategorisinde en zirvede adı vardı her zamanki gibi. Çok hoş görünüyordu hayvan herif.

Arabanın yanında duruyorken yanına gidip durduğumda ıslık çaldı piç. Makyajımı bozacak gibi yanaklarımdan öptüğünde sahte bir tebessüm ettim. Dün kınada çok güzel bişey söylemişti ama affetmedim hala onu. Çünkü kızlar sevgililerine çok sinirliydi, ben r yapamazdım.

"Küs müyüz gelin hanım?" İmalı bir soru sordu. Yüzü düştü ona iltifat etmeyince. "Bütün gün neredeyse yazmadın?"

Yüzüne hiç bakmadım. "Yo, neden küs olalım?"

Histerik bir şekilde güldü. "Mısra, hala dansöz olayına takıldığını bilmiyorum sanki. Allah aşkına yapma. Suçum olmadığını biliyorsun."

"Olabilir." Donuk donuk konuşuyorum. "Klarneti bir yerine sokamadım ya, ona canım sıkkın."

"Tamam." Pes etti. "İstediğin kadar as güzel suratını. Sen böyle de güzelsin." İçimden gülüyorum bebeğim sana. Sana kıyamıyorum ama hatanız çabuk telafi olmayacak herhalde.

"Gömleğin yakışmış." Dümdüz bir ses.

"Sağol." Onda da dümdüz bi ses.

Mekana geldiğimizde ikimizde surat asıyorduk birbirimize. Birkaç kişi dışında gelen yoktu henüz. Biraz sonra herkes toplanmaya başladı. Çarşambalılar, metalciler, üniversitedekiler, bizimkiler derken herkes toplandı. Locada oturuyorduk ve gelen herkesle selamlaştık.

Tabi ki loş ışıklarla donatılmıştı her yer. Ortada pist vardı. Girişin karşısında sahne ve DJ her alıyordu. Duvar kenarlarında loca, girişin yan tarafında bar tezgahı ve önünde bar tabureleri vardı. Kırmızı ve siyah renkler hakimdi. Ortalarda kare masalar localar dolduktan sonra doldu.

MESLEK LİSELİ (Kitap oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin