Κεφάλαιο Τριάντα Έξι - Πείσε Με

879 93 14
                                    

Η αναπάντεχη εξομολόγηση την άφησε κυριολεκτικά στήλη άλατος αφου ξάφνου όσα είχε ονειρευτεί κάποτε απατηλά για τους δυο τους ξάφνου  ζωντανευάν μπροστά της περιπαίζωντας την οικτρά .

Έμειναν να παρατηρούν συνοφρυώμένοι από απόσταση ο ένας το άλλον .

  Οι ματιές άλλωστε έλεγαν όλα δεν χρειάζονταν περίσσια λόγια  « Μίλα πες κάτι μήπως δεν σε ικανοποίησε αυτό που άκουσες ; » ζήτησε ανυπόμονα   θυμωμένος καθώς ξεκούμπωνε κι  το πουκάμισο του .

  Η ζέστη μέσα στο δωμάτιο ολοένα γινόταν αφόρητη το κορμί του παρόλο τον θυμό και τον αναβρασμό που βρισκόταν την ποθούσε .

Ονειρευόταν να την νιώσει ξανά να αισθανθεί την αφή του κορμιού της επάνω στο ιδρωμένο δικό του να του δώσει πίσω γενναιοδωρα οσο εκείνος πέταξε ασυλλόγιστα.

Ξεροκατάπιε νευρικά από την σύγχυση που την διακατείχε   « Τι περιμενεις να σου πω ; Δεν με ενδιαφέρει πλέον τίποτα από οσα κι να μου αποκαλύψεις αυτήν την στιγμή . Ακόμη κι να με ερωτεύτηκες για εμένα τώρα πια είναι αργά !.
Ίσως κάποτε περίμενα σαν τρελή να σε ακούσω μια μόνο φορά να μου μιλας για αγάπη μα όχι πλέον ! Πέρασε καιρός Κρίστιαν κι αν εσύ εν τέλει ένιωσες εγω σε ξέχασα ! » πρόφερε οργισμένη περνώντας από δίπλα του κοιτώντας τον υποτιμητικά.

Χρειαζόταν μόνο να βρεθεί μακριά του την δεδομένη στιγμή μα δεν την άφησε να φύγει την συγκράτησε λίγο προτόυ ανοίξει με τρεμάμενα χέρια την πόρτα.

« Ψέματα ! Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ! . Η καρδιά σου είναι δική μου ! Γι αυτό τρέμεις σαν βρίσκομαι κοντά σου γι αυτό κλαίς σαν μικρό παιδί όταν σε πληγώνω .
Δεν είμαι ανόητος είσαι η ίδια δεν άλλαξε τίποτα ανάμεσα μας ακόμη πάθεις ένα χάδι μου στο διψασμένο κορμί όπως ακριβώς τότε και ναι πέρασε καιρός μα δεν ξέχασες οχι δεν τα κατάφερες όπως κι εγω ! » ψιθυρισε βραχνά ξέπνοος κι ιδρωμένος . 

Δεν πίστευε στα αυτιά της δεν γίνεται να ήταν εκείνος ο σκληρός αλύγιστος άνδρας που στεκόταν σήμερα εμπρός της μα κάποιος άλλος που μιλούσε στην θέση του  .

Αλλα φυσικά  πως μπόρεσε εστω για μια στιγμή να ξεγελαστεί απο τα παραμυθένια λόγια και τις όμορφες υποσχέσεις που ποτέ δεν της έδωσε υπο κανονικές συνθήκες .

Θα έκανε τα πάντα για να την παραπλανήσει ώστε να καταφέρει να ελέγξει την ζωή της μόνο κι μόνο για το μωρό άλλωστε εξαιτίας αυτόυ είχε ψάξει να την βρεί .

Στα Άδυτα της Καρδιάς σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα