Bölüm 2- Nasıl Birine Bulaştım Böyle ?

12.8K 419 82
                                    

Bankta biraz daha oturduktan sonra sınıfa geçmek için yürümeye başladık. Kapının içerisine girecekken yine o çocuklarla karşılaştık ve beni 1 dk boyunca süzdü. Kim diceksininiz tabiki çete lideri. Nereden anladım ? Çok belli oluyordu. Ben, daha ne kadar böyle durucaz diye düşünürken patladım ve :

"Çekilirsen giriceğiz !" dedim. Neden bunu söyledim bilmiyorum, ama acayip etkilenmiştim çocuktan. Çocuk bir kahkaha patlattı ve :

"Yenisin diye bir şey yapmicam, şimdilik. Benimle bir daha böyle konuşursan olacakları tahmin bile edemezsin!" dedi. Acayip tırsmıştım, ama hiç bozuntuya vermedim ve :

"Beni tehtit mi ediyorsun ? Çok merak ediyorum napabileceksin ?" dedim. Artık ağzımdan çıkan sözcükler istemsiz olarak çıkıyordu ve sonu hiç iyi olmayacaktı, biliyorum.

Hemen kolumdan tuttuğu gibi merdivenlerden aşarıya indirmeye başladı. Herkezin gözleri bizim üzerimizdeydi. En son bahçeye girdiğimizde, okulun arkasındaki, karanık bir depo da olduğumuzu gördüm. Artık çok korkuyorum !

"Sen kim olduğunu sanıyorsun kızım. Bir gün okula geliyorsun, saçma sapan konuşmalar falan. Neyine güveniyorsun lan neyine ? İstersen sana ne yapabileceğimi göstereyim !" dedi. Ben nasıl çıkıcam şimdi buradan ? Biri bana yardım etsin !

"Bak ! Seni bir daha etrafımda, bana laf söylerken görmicem, yoksa çok fena canını yakarım ona göre." dedi, gözlerinde aynı nefreti savururken.

Sözlerine karşı sadece başımı olumlu olarak sallamakla yetinmiştim. Ardından hızlı adımlarla yürümeye başladı bende onun peşinden yürüyordum. Pardon koşuyordum! O kadar hızlı yürüyordu ki ona yetişeyim derken yere düştüm. Biliyorum çok utanç verici.

"Şş..Bakar mısın ? Yardım etsen diyorum, düştüm hani görüyorsan!" dedim sinirle.

"İsmim Mert." dedi, kızgın kızgın bakarken.

Ben hala yerdeyken elimi tutup beni kaldırdı ve el ele girdik okula. Yine tüm gözler bizim üzerimizdeydi, çünkü hala elimi tutuyordu.

Tam o sırada arkamdan ismimin söylendiğini gördüm ve Mert ile arkamıza döndük. Gözlüklü bir çocuk elinde test kitabı ile bana doğru geliyordu.

"Derslerinin iyi olduğunu duydum, istersen beraber çalışabiliiz." dedi çocuk gözlüklerini çıkarırken. Ben tam konuşucakken Mert araya girdi ve :

"Gördüğün gibi sınıfa çıkıyoruz, Hasan." dedi. Bu çocuğun derdi ne?

"Ben Halil yanlız." dedi çocuk. korktuğu çok belliydi. Mert hemen sonra :

"Umrumda değil!" dedi ve tekrar hızlı hızlı yürümeye devam ettik. Sınıfa girdiğimde Kumsal'ın yakışıklı bir çocukla konuşurken gördüm. Mert ile aynı sınıftaydık ve sonunda elimi bırakıp sırasına oturdu. Sonra beni de Kumsal yanına çağırdı.

"Bak Masal bu Deniz, arkadaşım." dedi. Hemen sırıtarak yanlarına oturdum, gayet hoş bir çocuktu. Bende kendimi tanıtmak için başladım konuşmaya.

"Merhaba Deniz, bende Masal." dedim. o sırada Mert' e döndüğümde bana baktığını gördüm ve bu bakışlar hiç iyi hissettirmedi. Keşke kendime hakim olsaydım. Nasıl birine bulaştım ben böyle?

Merhaba arkadaşlar. Hikayeye yeni başladım ama yazması eğlenceli. Lütfen sizde vote ve yorum yapın. Okuyan herkeze teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

İyi Kızlar Kötü Çocukları Sever Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin