Del 3

1.4K 45 4

"Hva?!" ropte/spurte jeg. Dette kom virkelig som et sjokk for meg. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om det...

"Ja, det har du... Jeg må ha glemt å fortelle det til deg før", sa mamma litt usikkert.

"Kan ikke dere ungdommer bli kjent med hverandre i stua imens jeg og Miranda er her?" spurte Desmound.

"Ja", sa jeg imens jeg gikk forsiktig inn i 'stua'. Da jeg kom inn satt det 5 høylytte gutter i sofaen. En ting var sikkert og det var at jeg ikke kom til å la denne Harry bestemme over meg. Da jeg kom bort til guttene kjente jeg dem igjen med en gang.

"Er ikke dere one direction?" spiste jeg ganske selvsikkert. Jeg var ikke den største directions (?) men jeg hadde hørt noen sanger son jeg likte ganske godt. Jeg er 99,5% sikker på at det er de.

"No shit, Sherlock!" sa han jeg trodde var Louis.

"Så vi to er nå steslsjen, og jeg sier deg en ting: jeg er sjefen over deg. Okay?" Sa Harry selvsikkert.

"Nei! Aldri i livet om du skal gå rundt hver dag å sjefe rundt på hva jeg skal gjøre!!" Ta jeg strengt til han.

Og da var krangelen igang. Vi krangle ganske intenst. De andre guttene bare satt der å lo av oss. De var egentlig ganske irriterende de å.

Etter ca. 10 min sa Niall (eller han med lyst hår iallfall) "Kan dere vær så snill å holde kjeft?!" Det gjore meg og Harry stille. Jeg kjappet meg til sofaen så jeg fikk plass. Det endte med at jeg satt ved siden av Niall og Liam. Resten av turen var egentlig ganske hyggelig. Jeg snakket mest med Niall, han var snill og morsom. Jeg er glad for at 1 av vennene til den såkalte broren er hyggelige for jeg tror jeg må være mye med de.

6 TIMER SENERE

"Nå er vi fremme!" ropte mamma jeg vet ikke hva de andre hørte, men de løp iallfall førstemann ut av flyet. Du tror kanskje at guttene i one direction er søte, smarte, snille og modene. Men da tar du veldig feil. Jeg tror jeg aldri før har møtt noen gutter på 20 år ish være så barnslige. Jeg tror jeg var mer moden i 3 klasse enn det de noen gang kommer til å bli.

Etter en alt for lang tur i bilen med Harry, 'pappa' og mamma var vi endelig fremme. Huset var stort og veldig fint. Det hadde en modene stil, men allikavel ikke 'moderne'. Da vi kom inn i den store gangen skulle Harry vise meg rundt i huset. For å være helt ærlig tror jeg ikke at han har en guide karriere forran seg. Etter at han hadde vist med alt som var i 1 etg; kjøkken, stue, bad, treningstom og soverommet til mamma og 'pappa' gikk vi opp i 2 etg. "Andre etg. er 'vår' etg. Det er her vi er mest" sa Harry ganske uintrisert. I 2 etg. var det en stue, to bad (et på hvert rom), en stue, 2 soverom, 2 gjesterom, en kinosal og ett mini kjøkken. Han viste meg hvor rommet mitt var og jeg begynte å legge klærne mine i skapet.

Når jeg var ferdig med å pakke ut gikk jeg inn på mobilen. Da jeg skulle til å gå inn på instagram kom jeg på at jeg ikke hadde WiFi passordet. "Harry!" Ropte jeg så høyt jeg kunne. Etter en stund kom Harry sinnene inn på rommet. Han hadde skiftet til en kosebukse og en posete genser.

"Hva er WiFi-passordet?" Spurte jeg han imens jeg så på mobilen.

"Ba du meg komme inn her bare for å få passordet til WiFien? Du kunne jo bare spørre pappa eller no?" Svarte Harry ganske irritert.

"Skal du si det eller? Nå som du har kommet denne 'lange' veien hit?" Svarte jeg.

"Greit da", sa han å tok mobilen å skrev inn passordet.

"Takk", sa jeg å tok mobilen tilbake igjen.

"Vil du se på en film, eller no?" Spurte Harry. Jeg nikket på hodet som svar. Han gikk og hentet litt potetgull og sånt, imens jeg fant en film. Da han kom tilbake fant jeg '22 jumpstreet' og vi så den sammen. Det var egentlig veldig hyggelig, men jeg gruer meg litt til å tilbringe flere år med denne egoistiske slappfisken...

{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}Da var den nye delen ferdig...

StepbrotherRead this story for FREE!