Hoofdstuk 4 - Wow wie is dat ?

355 18 0
                                    

*tuut, tuut, tuut*

Neee stomme wekker. Ik wil nog slapen.

*tuut, tuut, tuut*

Neee, ow wacht jaaaa today is shopping-day. En spring dan vlug mijn bed uit en duw de wekker uit. En grijp dan mijn gsm uit de lader en zet Taylor Swift Blank Space op. ''Boys only want love if it's torture.'' zing ik luidskeel mee. Terwijl ik me haar stijl en en tegelijktijd mijn broek aan te doen zonder succes natuurlijk. ''AUUHHHH fuck shit.'' schreeuw ik keihard terwijl mijn stijltang op dee grond gooi van woede. ''Artelijke stijltang hoe durf je mij te verbranden. Voor deze keer vergeef ik het je de volgende keer zal je boeten. Zwaar boeten.''. En raap hem dan toch maar op en ga verder.

Als ik klaar ben pak ik snel mijn bruin leren jasje uit de kast en loop de deur uit op naar Lizzy. Als ik in de hal sta zie ik haar al aan de grote deuren wachten. Die deuren zijn echt absurd hoog echt niet normaal. Waar denk ik eigenlijk over na.''Oww je bent er eindelijk ik sta hier al een kwatiertje.'' zegt ze als ik bij haar aankom. Huh hoe kan dat ik was toch op tijd. En kijk snel op mijn gsm en jep. Ik was te laat.''Nou ik had nogal een misschien uhm een, nee jawel. Oké ik had ruzie met de stijltang.'' breng ik stotterend er uit.

''Je had wat...., oké t'zal wel allemaal zullen we gaan.'' zegt ze terwijl ze me verbaasd aankijkt. Naja niet dat ik dat niet had gedaan als zij dat had gezegdt.

Als we in de stad aan komen duik ik meteen met haar 'Abercrombie& Fitch' in. Als we uiteindelijk vanalles hebben gepast pak ik uiteindelijk maar een t-shirtje en zij een jeans. Als we betaald hebben lopen we weer de kou in. Het sneeuwt namelijk al sinds uhm geen flauw idee maar het sneeuwt.''Omg het is koud zullen we ergens iets gaan drinken.'' stelt ze voor als ze al in de starbucks staat. Serieus waarom vragen als je niet eens wacht op een antwoord.

Als we allebei met een warme beker koffie aan een tafel zitten te kletsen vliegt de deur open en voel koude rillingen door me heen gaan.''Echt niet normaal hoe koud het is.'' zeg ik dan tegen Lizzy terwijl mijn ogen gericht zijn op die jongen wat daar net binnen liep. Wow hij is echt zo'n typische badboy waar elk meisje voor valt.''Heb je die jongen gezien die daar net binnen kwam ?'' vraag ik dan terwijl mijn ogen nog aan die jongen zijn vastgeplakt.''Katy hij is niet wie je denkt dat hij is. Ik ken hem een beetje. Ik was een keer op het zelfde feest als hem. Ten eerste hij gebruikt drugs. Ten tweede hij playt zowat elk meisje die hij tegen komt.'' begint Lizzy dan te ratlen en zeg dan geergerd ''Dan is er mischiens nog iets leuks in mijn leven,want wat ik nu heb is ook saai.'' en sta dan op. En loop dan zelfverzekerd op die jongen af als ik bij hem sta draait hij zich om.

''Haalllo en wie mag jij dan zijn.'' zegt hij terwijl hij me van boven tot onder bestudeerdt. ''Katy jij ?'' wow dit is lang geleden dat ik dit heb gedaan. Normaal stapte de jongens gewoon op mij af.''Hunter zin om dadelijk bij ons te komen zitten.'' antwoord hij dan met een knipoog en geef hem dan maar een knikje. Aangezien ik niks meer kan zeggen. En loop hem dan achter na als ik zit. Zie ik Lizzy raar naar mij kijken en zeg dan ''Sorry ik maak het een andere keer goed echt het spijt me.'' zonder geluid te maken. ''En wat doe jij hier ?'' vraagt een van zijn vrienden. Wie ook best mooi is maar hij ziet er een beetje creepy uit en zeg dan ''Uhm gewoon een beetje shoppen met een vriendin.'' waarop ze me raar aankijken en dan een andere vriend hoor zeggen ''En waar is je vriendin, want je was net alleen. Je wilt toch niet gaan vertellen dat je een ontzichtbare vriendin hebt.''. Wat denken ze wel niet alsof ik pyschisch gek ben. Zo zie ik er toch niet uit en zo gedraag ik me al helemaal niet..

''En jullie wat brengt jullie hier.'' vraag ik dan terwijl ik Hunter diep in zijn ogen kijk. ''Ahh wiet was op soww we gingen nieuwe halen en ff een kop koffie drinken, maar helaas moeten we weer gaanhet spijt me hier is mijn nummer. Bel me maar een keer ofso kunnen we iets leuks doen.'' en met dat stonden ze op en lieten een briefje achter met het nummer. Lizzy had gelijk ze zitten echt aan de drugs. Omg eindelijk er komt spanning in mijn leven.

Als ik thuis ben loop ik door de grote deur naar binnen en zie William kwaad naar me kijken. ''Waar was je vandaag. En lizzy waar was die ?'' roept die kwaad terwijl hij op me af stormt. ''Uhm we waren shoppen maar Lizzy had dat toch met u geregeld ?'' zeg ik dan zachtjes terwijl hij kwaad voor me staat. Je zou kunnen zeg dat er stoom uit zijn oren kwam. ''Lizzy heeft me niks gezegd en mag ik dan vragen waar ze is want alleen jij bent hier.'' zegt die dan terwijl hij om zich heen begint te kijken. Huh hoe kan dat ik dacht dat ze naar huis zou gaan. Oja wacht ''Wacht ff.'' zeg ik dan en grijp mijn gsm uit mijn tas.

I=Ik

L=Lizzy

L: Ben bij me moeder even had nog geen zin om terug te gaan naar meneer. Wallhouse doeii.

I: Je bent bedankt Lizzy je hebt hem niks gezegd en hij is behoorlijk kwaad.

L: Stel je niet zo aan. Als ik had gevraagdt was het toch een nee geweest. Dus en over een dag is hij weer terug de oude. Soww maak je er niet druk om.

''Ze is bij haar moeder het spijt me vreselijk. Ik dacht echt dat Lizzy alles geregeld had.''. ''Nou dan check dat maar de volgende keer en nu, nu kan je op sodemieteren ik heb betere dingen te doen.'' en met dat duwdt hij me aan de kant en loopt verder. Wat een klootzak is die.

From rich to poorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu