Del 1

2K 43 7

Her er et lite sammendrag fra livet mitt:

Jeg bor i LA (Los Angles). Mamma og pappa skilltes fra hverandre når jeg var ca. 16 år. Jeg er nå 19 år og går siste år på skolen. jeg er ganske populær og har ingen 'fiender' men jeg har så klart folk jeg 'ikke liker'. For et år siden ble mamma sammen med en fyr som heter Deamound. Det er mitt liv...

MARIA'S POV:
Jeg våknet av den forferdelige lyden av den grusomme vekkeklokka mi. Gud som jeg hater vekkeklokker, når du sover på det beste kommer vekkeklokken og skriker til deg at du skal pelle deg opp av senga de som plutselig ble 1 million ganger mer komfortabel. Vekkeklokken kommer heller ikke med en sånn liten stemme å sier "nå må du stå opp prinsessa mi" den er mer sånn "bip... bip... bip" med en stemme som høres ut som en kvalt elefant. Nok prat om vekkeklokker.

Etter ca. 20 minutter var jeg oppe av senga og dasset bort til skapet mitt for å finne noe jeg kunne ha på meg. Etter ca 10 minutter fant jeg frem en sort bukse fra Bik Bok og en hvis genser fra abercrombie. Jeg tok på meg klærne og gikk til badet. Egentlig bruker jeg ikke så lang tid på badet, men siden jeg skjekker båre instagram, facebook og snapchatt imens jeg sitter på do tar det ganske lang tid.

Når jeg var ferdig med å gre håret mitt og sminket meg gikk jeg ut til kjøkkenet. Jeg skrudde på ovnen å satte inn to rundstykker. Egentlig spiser jeg bare ett rundstykke til
lunsj men bestevenninnen min som heter Ingrid spiser alltid opp det andre selv om hun selv har med 4 brødskiver.

Jeg lagde litt frokost før jeg tok på meg sokker og gikk ut til gangen hvor jeg tok på meg yttertøy.

Da jeg hadde kommet et stykke på veien ringte telefonen min, det var mamma.

Mamma: "Maria kan du kommer hjem med en gang?"

Meg: "men jeg skal på skolen nå. kan jeg ikke komme etterpå?"

Mamma: "nei dette er viktig, du må komme med en gang"

Meg: "har du ringt til skolen å sagt ifra da? Så jeg ikke får anmerkning og fravær?"

Mamma: "jada bare kom hjem du. Jeg har fikset alt jeg"

Meg: "ok, vi sees"

Så la jeg på og gikk hjemover imens jeg lurte på hva som var så viktig. Hadde noen dødd eller blitt skadet? Jeg tengte ikke mer på det imens jeg gikk hjemover og sang på det nye albumet til katy perry.

StepbrotherRead this story for FREE!